2017. március 18., szombat

Napi horoszkóp



Napi horoszkóp - 2017.03.19.


Napi horoszkóp Kos

Emlékszel a régi szép időkre,a mikor még minden sokkal könnyebbnek és egyszerűbbnek tűnt. Azt hiszed, hogy a nehezítést az idő előrehaladás hozta, de valójában a nehezítést te magad hoztad. Azzal, hogy elhitted: A dolgoknak nehezen kell menniük. Ma itt az ideje annak, hogy újra visszakönnyítsd a dolgaidat. Itt az ideje annak, hogy mindenből a könnyedséget és a könnyebb megoldást válaszd.

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Úgy látszik, hogy valaki alulbecsül téged Úgy látszik, hogy meg kell neki mutatnod, mennyire téved. Egyszerűen csak add önmagadat. Ne azt akard kitalálni, hogy ő mit akar hallani, hanem mondd azt, ami a szíveden van. Tedd azt, amit a szíved tenne. Azzal, ha önmagadat adod bebiztosítod, hogy a valódi lényedet ismerik meg az emberek, és azt szeretik meg, aki valójában vagy.

Napi horoszkóp Ikrek

Nem mindig találod el a megfelelő mértéket. Szombaton is túlzottan ragaszkodó vagy valakivel, aki valójában szabadságra vágyik. Lehet, hogy te tényleg csak kedves vagy vele, mégis, ő úgy érzi, hogy megnyirbálod a szárnyait. Talán úgy érzi, hogy nem lenne szabad ilyen erősen beleszólnod az életébe. Szombaton hagyd meg a környezeted szabadságát, és ne akard befolyásolni őket.

Napi horoszkóp Rák

Megvannak a félelmeid, amelyeket azonban nem kellene tovább tartogatnod. Megvannak azok a félelmeid, amelyek mindig visszatérnek a gondolataidba, pedig te magad is pontosan tudod, hogy nincs szükséged ezekre a félelmekre. Te magad is pontosan tudod, hogy ezek a félelmek többet ártanak, mint amennyit használnak. Jobb lenne, ha a félelmeidet ma kibeszélnéd magadból: Azzal, ha megfogalmazod őket, hatalmad lesz fölöttük.

Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Van valaki, akivel nem szívesen találkoznál. Ezt a találkozót azonban nem lehet tovább halogatni. Nem lehet tovább tovább elodázni a találkozásotokat. Ideje tehát azon elgondolkodnod, hogy hogyan teheted ezt a találkozót a legkellemesebbé. Hol van az a helyszín, ahol biztonságban érzed magad, és mi az a program, ami segít feloldani a kettőtök között lévő neheztelést.

Napi horoszkóp Szűz

Megvan a terved szombatra, és ehhez a tervhez minden áron ragaszkodni fogsz. Pedig talán egy kis rugalmasság mindenkinek jót tenne. Talán egy kicsit rugalmasabbnak kellene lenned annak érdekében, hogy az egész családod és te magad is jól érezzétek magatokat. Könnyen lehet, hogy most érdemes lenne megengedned a spontaneitást magadnak, és egyszerűen csak haladnod kellene az áramlattal.

Napi horoszkóp Mérleg

Csupa szokatlan dolog történik veled szombaton. Nem érdemes arra várnod, hogy a dolgok ma a megszokott formájukban történnek majd meg, mert nem így lesz. A szokatlan események pedig megnehezítik azt, hogy a megszokott reakcióidat, a megszokott válaszokat add. Ma új válaszokra, új ötletekre van szükséged. Az új ötletek pedig abból fakadnak, ha új emberekkel beszélsz.

Napi horoszkóp Skorpió

Pontosan tudod, hogy ki mit akar tőled hallani. Szombaton azonban mégsem tudod olyan őszintén és olyan hihetően elmondani azt, amit mások hallani akarnak tőled. Ma ott van benned a lázadás, az önfejűség, és ott van benned az a vágy, hogy mindenkinek megmutathasd: Ki is vagy valójában. Ne felejtsd el: Ezt nem csak lázadva tudod megmutatni az embereknek.

Napi horoszkóp Nyilas

Úgy tűnik, hogy át kellene szervezned a jövő hetedet. Legalább fejben kellene megtervezned egy olyan új napirendet, amely nem hasonlít az eddigiekre. Itt a tavasz, és a tavasz megint sok új programot, sok új tervet hozott neked. Ezeket pedig be kellene valahogy építened a napirendedbe. Szombaton meg tudod tervezni úgy a napjaidat, hogy az új hobbid, az új érdeklődi körös is beleférjen.

Napi horoszkóp Bak

Néha úgy érzed, hogy sohasem fogsz a teendőid végére érni. Néha úgy érzed, mintha minden pillanatban, amikor megcsinálsz valamit, három új feladatod születne. Különösen igaz ez a tavaszi nagytakarításra. Ha most kitakarítasz valamit, akkor talán azonnal eszedbe jut még egy takarítandó felület, vagy találsz egy különösen piszkos szobát, amelyet szintén ki kell takarítanod.

Napi horoszkóp Vízöntő

Meglepően gyorsan végzel mindazzal, amit szombatra elterveztél. Ma szükséged is van erre a gyorsaságra, hiszen szeretnéd az estét a szerelmeddel tölteni. Egy romantikus szombat estére vágysz, amit akkor is érdemes megszervezned magadnak, ha a szerelmednek most más tervei lennének. Ha pedig szingli vagy, akkor most a barátnőiddel kellene egy szórakoztató estét csapnotok.

Napi horoszkóp Halak

Ha már teljesen eleged van mindenből, akkor jó hírem van: Hamarosan egy teljesen új lehetőséget kapsz arra, hogy mindent felforgass és megváltoztass magad körül. Ennek érdekében szombaton egyelőre annyit tehetsz, hogy elkezdesz rendet és átláthatóságot teremteni a meglévő dolgaid között. Fontos, hogy most minden legyen rendezett és átlátható körülötted, mert így fogod csak tudni, min akarsz valóban változtatni.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5