2017. március 13., hétfő

Napi horoszkóp



Napi horoszkóp - 2017.03.14.


Napi horoszkóp Kos

Végre megszabadulhatsz egy olyan munkahelyi feladattól, amelyet sohasem szerettél különösebben, és amelyből egyébként sem volt semmi valódi hasznod. Ne ragaszkodj hétfőn olyasmihez, amit nem szeretsz, és ne akarj felesleges feladatokat megtartani. Minden feladat helyett sokkal jobbakat kapsz, ha ma el tudod engedni azokat, amelyeket egyébként sem szeretsz igazán.

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Ma könnyen becsülöd alá a rád váró munkamennyiséget. talán azt hiszed, hogy egész nap lazsálhatsz, pedig valójában sokkal több a dolgod, mint azt gondoltad. Valójában sokkal több mindent kell megcsinálnod, mint ahogy azt képzelted. Épp ezért érdemes egy kicsit rákapcsolnod, és érdemes belehúznod. Ha ma gyorsabban dolgozol a szokásosnál, akkor könnyedén végezhetsz a munkával.

Napi horoszkóp Ikrek

Sokkal egyszerűbb megoldások léteznek, mint amelyeket észreveszel hétfőn. Ma hajlamos vagy mindent túlbonyolítani, pedig sokkal jobban járnál, ha inkább az egyszerűsítést választanád. Sokkal jobban járnál, ha azt keresnéd, hogy mit hogyan a legegyszerűbb megoldani. Természetesen lehet, hogy nem a legegyszerűbb a legjobb megoldás, de nem is a legbonyolultabb lesz az.

Napi horoszkóp Rák

A tavaszi nagytakarítást elkezdhetnéd rögtön egy tavaszi leltározással. Itt az ideje annak, hogy megszabadulj néhány lomtól. Itt a z ideje annak, hogy elajándékozd azokat a tárgyakat, amelyekre nincs már szükséged, és kidobd azokat,a amelyek már használhatatlanok. Ha pedig vannak nem működő műszaki berendezéseid, azokat is ma kellene szervizbe vinned.

Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Szükséged van arra, hogy valami megváltozzon a munkahelyeden. Úgy érzed, hogy elnyomnak, és nem vesznek komolyan. Úgy érzed, hogy nem bontakoztathatod ki a tehetségedet, és emiatt egyre több a harag benned a munkáddal kapcsolatban. Ezt az állapotot kellene feloldanod, megszüntetned végre magadban. Keresd meg annak a lehetőségét, hogy használd az adottságaidat.

Napi horoszkóp Szűz

Ha azzal kell foglalkoznod, amivel szeretsz, akkor a hétfő igazán izgalmas, és boldog nap lesz a számodra. Ha ma nem vagy boldog, az annak a jele, hogy a munkád nem az a munka, amire vágysz, és nem az a munka, amire szükséged van. Tudnod kell, hogy az életfeladatodat egy olyan munkával töltheted be, amely hétfőn is jókedvvel képes megtölteni a nyomottság helyett.

Napi horoszkóp Mérleg

Felfrissülve és kipihenten vágsz neki a hétfőnek. Érdemes ma ebből a frissességből és ebből a lendületből tartalékolni magadnak, ezért ne hajtsd túl magadat hétfőn. Bármennyire is úgy érzed, hogy képes lennél túlórázni, és nincs szükséged szünetekre, ne dőlj be ennek az érzésnek. Ma tarts szüneteket, és ne vállalj túlórát, mert így óvhatod meg a lendületedet.

Napi horoszkóp Skorpió

Hétfőn könnyen bedőlhetsz a látszatnak és könnyen elhihetsz valami olyasmit, ami nem is igaz. Ma érdemes minden információt legalább két, de inkább három független forrásból ellenőrizned. Érdemes mindent több szempontból megvizsgálnod. Ami pedig a legfontosabb az az, hogy csak olyasmit adj tovább, amiről biztosan tudod, hogy igaz.

Napi horoszkóp Nyilas

Hajlamos vagy arra, hogy túlpörgesd magadban a küzdőszellemet és mindent az határozzon meg a mai napodban, hogy jobban akarsz teljesíteni másoknál. Ez azonban görcsös akarásba, görcsös rohanásba is átcsaphat. Ma előzd meg a görcsösséget, és tudatosan őrizd meg a könnyedségedet. Tudatosan válaszd a lazaságot hétfőn!

Napi horoszkóp Bak

A tanulás a legnagyobb szuper fegyvered hétfőn. Ma vesd bele magad a tanulásba, menj el egy képzésre, válassz ki egy új tanfolyamot, vegyél meg egy új könyvet, vagy bármilyen más módon kezdj el tanulni. Azzal, ha tanulsz olyan plusz tudásra teszel szert, amely behozhatatlan előnyt fog jelenteni a számodra néhány hét vagy néhány hónap múlva.

Napi horoszkóp Vízöntő

Bár sokszor nincs kedved hozzá, mégiscsak érdemes lenne ma határozottan kiállni önmagadért. Lehet, hogy azt gondolod egyszerűbb lenne a főnöködre hagyni a dolgokat, de érdemes lenne szelíden és nagyon határozottan elmondanod neki a véleményedet. Könnyen lehet, hogy a te szakmai tapasztalatod fogja megmenteni az egész részleget.

Napi horoszkóp Halak

A legfontosabb, hogy hallgass a megérzéseidre hétfőn! A belső hangod pontosan tudja, hogy mit kell most tenned. A belső hangod pontosan tudja, hogy mi a legjobb megoldás a számodra ebben a helyzetben. Az azonban nem biztos, hogy meghallod ezt a belső hangot, ha folyton beszélsz, és ha folyton elméleteket gyártasz. Hétfőn csendesedj el!

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5