2017. február 6., hétfő

Napi horoszkóp


Napi horoszkóp - 2017.02.07.


Napi horoszkóp Kos

Hétfőn a munkádban is a játékosság lesz a nyerő. Mindegy, mennyire komolyak a feladataid és mindegy, mennyire igyekszel komolyan venni magadat, az a lényeg, hogy ma legyél kreatív, laza és játékos, Még az is lehet, hogy egy olyan megoldással tudod elsimítani a munkahelyi nehézségeket, amelyeket régen gyerekesnek tartottál volna.

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Remek ötleteid vannak arra, hogy miből és hogyan lehetne pénzt csinálni. Ami azt illeti a legtöbbször talán azt hiszed ezekről az ötletekről, hogy mindez csak felesleges álmodozás. De valójában nem így van. Valójában ezek az álmok arról mesélnek, hogy önállóbb és kreatívabb munkára van szükséged. Ki tudja? Talán érdemes lenne elkezdened megvalósítani egy vad álmodat.

Napi horoszkóp Ikrek

Olyan ütemben zajlanak az események hétfőn, hogy csak ide-oda kapkodod a fejedet. Ma jobb lenne, ha nem akarnál azonnali döntéseket hozni, mert ezzel te magad is része leszel a gyorsan zajló eseményáradatnak. Pedig most sokkal jobb lenne, ha egy kicsit kívül maradhatnál. Sokkal jobb lenne, ha egy kicsit megőriznéd a hűvös távolságtartásodat.

Napi horoszkóp Rák

Fontos megértened hétfőn, hogy csak a valóban kialakult helyzetekben lehet döntést hoznod. Az, hogy azt gondolod, valami be fog következni, nem jelent semmit. Nem kell előre védekezned és főleg nem kell előre reagálnod. Tudod, ha a harcra készülsz, akkor meg is kapod a harcot. Ha azonban megadod a lehetőségét annak, hogy a dolgok jól alakuljanak, azok gyakran élnek is ezzel a lehetőséggel.
Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

A hétfő egy új hét kezdete, és ez ma azt is jelenti, hogy semmi sem úgy működik ezentúl, mint eddig. Az, ami az elmúlt években az életed alapvetésének számított egyik pillanatról a másikra változott meg. Most pedig itt vagy egy új gondolkodásmóddal, egy megváltozott testtel, egy új világban. Ismerd fel az új követelményeket, és könnyebben teljesíted őket!

Napi horoszkóp Szűz

A gyerekeknek végtelenül fontos, hogy milyen példát látnak a szüleiktől. Te milyen példát mutatsz ma? Igen, egy ilyen fura hangulatú sietős hétfőn teszem fel ezt a kérdést, hiszen most azt mutathatod meg a gyerekeidnek, hogy a hétfőket is lehet jókedvűen és hatékonyan megélni. Ha pedig még nincs gyereked, akkor a munkatársaidnak mutathatod meg, hogy kell ezt csinálni.

Napi horoszkóp Mérleg

Új hobbira, új kikapcsolódásra van szükséged. Különösen ma válik ez aktuálissá, és ma kellene rendelkezned egy olyan tevékenységgel, amely valóban segít abban, hogy kikapcsolódj a nyűgös hétfői üzemmódodból. Ma színek és a képek hatnak rád felszabadítóan, ezért érdemes színezned, rajzolnod, vagy megnézned egy kiállítást.

Napi horoszkóp Skorpió

Hétfőn érdemes tüzetesen megvizsgálnod egy helyzetet. Ma érdemes minden energiáddal a részletekre, az apróságokra figyelned. Ha csak a nagy egészet nézed, azzal könnyen elszalaszthatsz néhány fontos apróságot. Ha azonban időt szánsz arra, hogy közel menj a részletekhez, akkor megláthatod azt, hogy minden máshogy van, mint ahogyan azt hitted.

Napi horoszkóp Nyilas

Hajlamos vagy arra, hogy magad előtt is elferdítsd a valóságot. Hajlamos vagy arra, hogy szépíts, és elkendőzz olyan eseményeket, amelyeket fontos lenne észrevenned. Ezzel csak azt éred el, hogy amikor már nem lehet nem észrevenni a valóságot, az sokkal fájdalmasabb lesz. Ma egyszerűen ismerd fel, hogy mi a helyzet, és merj elkezdeni megoldást keresni.

Napi horoszkóp Bak

Néha úgy érzed, hogy minden nap ugyanazt mondod el, újra, meg újra. Mások persze nem hallgatnak rád, és úgy tesznek, mintha te sohasem mondtad volna még ezt. Különösen igaz ez a gyerekeidre, akik ma alkalmi süketnek bizonyulnak. Gondoltál már arra, hogy talán benned van a hiba? Mondd el úgy a mondandódat, hogy egyenrangú partnernek tekinted a többieket.

Napi horoszkóp Vízöntő

Ne akard magadat másnak mutatni, mint amilyen vagy. Persze legyenek példaképeid, persze, csodálj embereket. De soha, soha ne felejtsd el, hogy az élet egy különleges teremtménye vagy. Valaki, aki egyszeri, és megismételhetetlen. Épp úgy, mint minden ember, épp úgy, mint azok, akiket csodálsz, vagy akikre hasonlítani akarsz.

Napi horoszkóp Halak

Nemcsak a hétfő, de az egész hét is csodákkal teli lesz. Talán az elmúlt néhány évben volt némi negatív tendencia az életedben. Ezek a tendenciák most elolvadnak, megszűnnek létezni, vagy ami még izgalmasabb: kreatív lehetőségekké válnak. Ami azt illeti, ma és a héten ebben a kreatív, lehetőségekkel teli látásmódban lesz részed.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5