2017. január 24., kedd

Napi horoszkóp


Napi horoszkóp - 2017.01.25.


Napi horoszkóp Kos

Észrevétlenül kapod meg az élettől a legnagyobb ajándékokat is. Különösen akkor jönnek könnyen ezek az ajándékok, amikor már egyáltalán nem számítottál rájuk, amikor egyáltalán nem gondoltad, hogy ezek az ajándékok valaha megillethetnek téged. Engedd meg a keddi napnak, hogy megmutassa neked valamennyi színét, árnyalatát: a szomorkás hangulat mellett lásd meg a szépségét is!

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Csak arra vársz, hogy végre hazatérhess kedden. Ma legszívesebben egész nap otthon lennél. Kedved lenne begubódzni, és ki sem dugni az orrodat a legkedvesebb elmélkedő fotelodból. Tudod mit? Engedd meg magadnak ezt a luxust! Engedd meg magadnak, hogy begubózz, engedd meg magadnak a visszavonulást, az elcsendesedést, és a befelé figyelést.

Napi horoszkóp Ikrek

Mi az a tevékenység, amiben úgy elmerülsz, hogy nem is figyelsz a külvilágra. Vagy kérdezzem úgy: Mi az a tevékenység, amivel el tudsz menekülni az élet nehézségei elől? Ma érdemes elmerülnöd ebben a tevékenységben. Ma érdemes megengedned magadnak, hogy ebben a biztonságot és boldogságot jelentő tevékenységben elmerülj. Akkor is, ha erre sokak szerint nincs idő.

Napi horoszkóp Rák

Fontos, hogy felismerd: Olyan folyamatok zajlanak körülötted, amelyek két kategóriába oszthatóak: Van, amire van ráhatásod, és van, amire nincs. Ha ezt felismerted, akkor azt is észre kell venned, hogy talán olyasmikkel foglalkozol, amikre nincs is hatásod, ahelyett, hogy azzal törődnél, amin tudsz változtatni. Ma csak azzal foglalkozz, amiben tudsz fejlődést előidézni.

Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Ha folyton arra akarsz rájönni, hogy mivel és hol hibáztál, biztosan nem jutsz előre. Sokan akarják elhitetni veled, hogy okod van a bűntudatra, de egyáltalán nem biztos, hogy igazuk van. Ha mindent a lehető legjobban tettél, ha mindent úgy tettél, ahogy tőled telt, ha mindenbe beleadtad önmagadat, akkor talán nincs is okod arra, hogy hibáztasd magad. Ma engedd el a bűntudatodat!

Napi horoszkóp Szűz

Talán egy kicsit túl sokat izegsz-mozogsz mostanában. Nem annyira fizikailag értik ezt a csillagok, inkább arra gondolnak, hogy olyan izgága vagy, alig tudsz megmaradni egy-egy témánál, ez pedig szétforgácsolja a figyelmedet. Kedden érdemes lesz a figyelmedet egy dologra fókuszálni. Ma az egész napodat szánd a jelenleg legfontosabb témának – meglesz az eredménye!

Napi horoszkóp Mérleg

Úgy gondolod, hogy mindenkinek igaza van, és mindenkit meg kell hallgatnod, vagy mindenki szavait el kell fogadnod? Nincs igazad. Vannak olyanok körülötted, akiknek most igazuk van (bár nincs mindig igazuk) és vannak olyanok, akiknek most nincs igazuk (bár nem tévednek folyton). A valódi művészet pedig abban áll, hogy minden pillanatban tudd: Ki melyik csoportba tartozik.

Napi horoszkóp Skorpió

Olyan sokat akartál már alkalmazkodni a világhoz, hogy eljött annak is az ideje, amikor a világnak kellene alkalmazkodnia hozzád. Lehet, hogy azt érzed: Te a kicsi vagy, a világ viszont nagy. De ez csak egy érzés. A világ, a világod, a környezeted tudna alkalmazkodni hozzád, ha megkérnéd erre. Itt az ideje ezt a szeretetteli kérést megfogalmaznod és kimondanod.

Napi horoszkóp Nyilas

Nagyon fontos, hogy értsd: Minden egyes kimondott szavadnak jelentősége van. Minden egyes szavadnak értelme, haszna, eredménye van. Persze, lehet, hogy ez az eredmény nem az, amit vársz. Ezért fontos végiggondolnod, hogy milyen hatása is van a szavaidnak az emberekre. Ez a hatás talán mélyebb és erősebb, mint azt gondolnád. Ez a hatás, talán többet segíthet, vagy árthat, mint azt gondolnád.

Napi horoszkóp Bak

Nem fog minden beleférni a napodba. Nem juthat mindenre időd. Ezt te is tudod, de fontos, hogy végre ne csak felismerd ezt a helyzetet, de kezdj is vele valamit. Mit szólnál ahhoz, ha most egyszerűen csak kihagynál valamit a tervezett teendőid közül? Egyszerűen csak engedd meg magadnak, hogy ne csinálj meg valamit, vagy ne vegyél részt valamiben. Így több időd lesz a hasznosabb dolgokra.

Napi horoszkóp Vízöntő

Figyelj oda arra, hogy mit hallgatsz háttérzajként. Könnyen lehet, hogy a háttérben futó információk sokkal jobban hatnak rád, mint azt gondolnád. Vajon tényleg a külvilág szörnyűségeiről szóló híreket kell-e hallgatnod, miközben valami mással foglalkozol? Ha érdekelnek a hírek, nézd meg őket. ha nem érdekelnek, ne nézd meg őket. De mindez legyen tudatos!

Napi horoszkóp Halak

Ma könnyen használsz kettős mércét, de ez nem jó. Fontos, hogy ugyanúgy állj hozzá mindenkihez, attól függetlenül, hogy milyen a viszonyotok. Tudom, hogy könnyebb lenne kivételezni a szeretteiddel, és tudom, hogy ezt érzed jónak. Ma mégis sok nehézséget, kihívást és fájdalmat veszel a nyakadba, ha kedvezni akarsz valakinek, annak ellenére, hogy tudod: Valaki más érdemelné meg ezt.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5