2017. január 14., szombat

Napi horoszkóp


Napi horoszkóp - 2017.01.15.


Napi horoszkóp Kos

Furcsa és új ötleteid támadnak szombaton. Ma minden vonz, amit még nem próbáltál és minden vonz, ami kicsit is szokatlan, vagy újszerű. Érdemes ma kipróbálnod néhány újdonságot, ahelyett, hogy csak álmodoznál ezekről. Érdemes kipróbálnod azokat a dolgokat, amelyekről azt gondolod, hogy felpezsdítik ezt az álmos januári hétvégét, és amelyek színt visznek az életedbe.

Napi horoszkóp Bika

Ha minden szavadat megfontolod szombaton az azt jelenti, hogy soha egyetlen mondandódnak sem jutsz a végére. Most érdemes lenne egy kicsit keresetlenebbül fogalmaznod. Érdemes lenne spontánul elmondanod azt, ami a szívedet nyomja. Tudod: Ami a szíveden az a szádon. Ez persze nem jelenti azt, hogy meg kellene bántanod másokat. Sőt! Ma fogalmazz szeretetteli módon.

Napi horoszkóp Ikrek

Néha olyan érzésed támad, hogy az emberek figyelnek téged, vagy kutakodnak utánad. valójában a közösségi oldalaknak hála még igazad is lehet. Lehet, hogy az ismerőseid időnként olyasmit is megtudnak rólad, amit nem akarsz tudatni velük. Ma eljött az ideje annak, hogy átnézd, mit osztasz meg magadról az interneten, és elrejtsd azt, amit már nem akarsz közzétenni.

Napi horoszkóp Rák

Szerencsére megvannak azok a forrásaid, ahonnan a lehető legszebb árukat tudod beszerezni a heti bevásárláshoz. Most érdemes felkeresned ezeket az üzleteket, piaci standokat akkor is, ha talán az időjárás miatt egyszerűbb módon, a közelben szeretnéd elintézni a bevásárlást. Ne adj lejjebb a minőségből, és ragaszkodj a megszokott jóhoz szombaton!

Napi horoszkóp Oroszlán

Egy kicsit figyelmetlenebb vagy szombaton a szokásosnál, és talán nem veszed észre a legfontosabb jeleket magad körül. Talán nem veszed észre azt, hogy milyen sok jel és jelzés vezet téged, és neked semmi más dolgod sincs, csak annyi, hogy kövesd ezeket a jeleket. Ha felismered, hogy milyen jelekkel vezet az élet, sokkal egyszerűbb lesz ez a napod és a jövő heted is.

Napi horoszkóp Szűz

Olyan feszült figyelemmel vársz valamit szombaton, hogy szinte belesajdulnak az izmaid. Olyan erősen koncentrálsz, hogy szinte megfájdul az arcod. Ma több lazaságra lenne szükséged, és sokkal kevesebb időt kellene feszült figyeléssel töltened. Ami azt illeti, a feszült figyelés semmit sem változtat meg, csak téged tesz valóban feszültebbé és stresszesebbé.

Napi horoszkóp Mérleg

Azzal a meglepő felismeréssel lehetsz gazdagabb szombaton, hogy a biztonság sokkal fontosabb a számodra, mint hitted. Talán azt hitted, hogy szívesen vállalsz kockázatot, és talán abban a hitben voltél, hogy a biztonság nem is olyan fontos neked. Ma azonban rájössz arra, hogy mennyire fontos a tudat: Biztonságban vagy a szeretteiddel együtt.

Napi horoszkóp Skorpió

Van néhány olyan megoldás a tarsolyodban, amelyekre nem is gondoltál volna korábban. Ma hajlamos vagy arra, hogy szokatlan újításokhoz, teljesen újszerű módszerekhez folyamodj. És igen, ma még azt is kipróbálhatod, amiről akár csak egy hete azt gondoltad, hogy te biztosan nem teszed meg. Jó hírem van: Az új megoldások mindig új eredményeket szülnek.

Napi horoszkóp Nyilas

Szívesen beszélgetnél valakivel, de attól tartasz, hogy neki nincs rád ideje, vagy egyszerűen nem akar veled beszélni. Ez olyan érzés, amit nem kellene hagynod elhatalmasodni önmagadon. Ha valakivel ma beszélni akarsz, akkor egyszerűen csak hívd fel. Ha szükséges, akkor írj egy e-mailt, vagy hagyj neki üzenetet Hamarosan ő maga fog jelentkezni nálad.

Napi horoszkóp Bak

Hajlamos vagy arra, hogy elengedd a felelősségedet, és megpróbáld másban keresni az okokat. Pedig a szombat pont az a nap, amikor fel kellene ismerned, hogy milyen sok mindenben vagy te az oka az eseményeknek. Nem azt mondom, hogy okold magad. Sőt! Azt kérem, hogy ismerd fel: Ha részese vagy a felelősöknek, ez azt jelenti, hogy a felelősségedet felhasználhatod a helyzetek megjavítására is.

Napi horoszkóp Vízöntő

Ha úgy érzed, hogy kifogytál az ötletekből, beszélj a gyerekeddel. Bármilyen kicsik is legyenek, az ő szemüvegükön keresztül nézve még a nehéz helyzetek is sokkal színesebbek, a mesebeli megoldásaik pedig valódi megoldásokat inspirálhatnak nálad. Ma engedd meg magadnak azt, hogy gyerekesen, mesésen nézd a problémákat, ahelyett, hogy csak a szürkeségüket veszed észre.

Napi horoszkóp Halak

Egyszerűen csak válaszolj a feltette kérdésekre szombaton. Azt hiszed, hogy mindenféle érdekes témával kell előrukkolnod, de valójában az emberek körülötted pontosan tudják, hogy miről akarnak beszélgetni veled. Nem neked kell irányítanod a beszélgetéseket, és ez nagyban megkönnyíti a helyzetet akkor, ha attól félsz, hogy kifogysz a témákból.

evileveshop.com

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5