2016. november 12., szombat

November horoszkóp 2016


November horoszkóp 2016


Kos november horoszkóp 2016

Belső erő, spontán energia, önbizalom. A november tele lehet csalódásokkal a Kos jegyűek számára. Tartsa észben, hogy attól, hogy valami nem a tervei szerint sikerült, még nem jelenti azt, hogy ne lehetne a lehető legtöbbet kihozni az adott helyzetből. Ne hagyja, hogy az őszi depresszió, amellyel időről-időre meg kell küzdenie, maga alá gyűrje. Szánjon időt a pihenésre és gyűjtsön erőt az önre váró feladatok elvégzéséhez. A csillagok állása rendkívül kedvező, így még akár előléptetés is várhat önre. Súlyzózzon, vagy ugrókötelezzen kicsit. Észre fogja venni, hogy milyen jó hatással lesz önre a testmozgás. Ha fogyni szeretne, nem szabadna, hogy az alkohol játssza a fő szerepet az életében.

Bika november horoszkóp 2016

Erős és makacs, viszont praktikus és határozott. Novemberben újabb változás következik be a bolygók állásában, ezért fontos, hogy legyen óvatos, nehogy kisebb baleseteket szenvedjen; például házimunka vagy sportolás közben. Legyen mindig körültekintő, így elkerülheti a veszélyes élethelyzeteket. Ezt követően a Bika jegy szülötteire egy jóval nyugodtabb időszak vár, ami nem csak a magánéletüket fogja jellemezni, hanem a munkahelyi kapcsolataikat is. Úgy tűnik, hogy végre sikerül felkeltenie egy korábban kiszemelt személy figyelmét. Viszont arra figyeljen, hogy hanyagolja a "rózsaszínű szemüveg" használatát. Amikor a dolgok komolyra fordulnak, akkor fog csak igazán meglátszani, hogy mennyivel jobban teljesít, mint a kollégái. Kiváló hangulata van, így érdemes elmennie szórakozni, bulizni kicsit. Ne hezitáljon, hiszen a barátai társaságában remek este vár önre és még az is lehet, hogy érdekes emberekkel ismerkedik majd meg.

Ikrek november horoszkóp 2016

Kommunikatív és udvarias személy, emellett kreatív és jó humorérzékkel rendelkezik. A pozitív hangulatának és a munkahelyi sikereknek köszönhető többletenergiát az Ikrek jól hasznosíthatja a magánélete terén is, ezért érdemes maximálisan kihasználni ezt a remek periódust. Az egyedül élők számára ez kiváló időszak lesz arra, hogy új, érdekes embereket ismerhessenek meg. Novemberben élvezze a szingli életmód nyújtotta szabad életet, töltődjön fel, szerezzen új élményeket. Aki tartós párkapcsolatban él, az is próbálja meg a lehető legtöbbet kihozni ebből az időszakból. Tartalékolja az energiáit és próbáljon meg nem idegeskedni. Dolgozzon megfelelő ütemben és tartsa ezt a tempót a nap végéig. így egyenletesen tudja beosztani az energiáit. Ne feledkezzen meg a barátairól, szánjon némi időt rájuk is. Ha másra nincs is ideje, egy közös kávézást azért csak össze tud hozni. Az ön ying-je és yang-ja tökéletes egyensúlyban van, ennek köszönhetően intenzív pozitív energiát sugároz ki magából.

Rák november horoszkóp 2016

Érzelmes és készséges, de szeszélyes és zárkózott is. A korábbi erőfeszítéseinek köszönhetően a rák jegyében születettek Novemberben is élvezhetik kemény munkájuk gyümölcsét és a nyugalmat az életükben. Mivel bőven lesz majd ideje önmagára, ezért próbálja meg a lehető legtöbbet kihozni ebből az időszakból. Pihenjen, töltse wellness-szel a szabadidejét, vagy vásároljon magának valami szépet. Ha teheti, akkor sportoljon is, hogy megőrizhesse jó kondícióját, így elkerülheti az olyan, őszi periódusra jellemző betegségeket, amelyektől a rák csillagjegyűek gyakran szenvednek. Családi problémái adódhatnak. Ne legyen közömbös és segítsen azoknak, akiknek szükségük van rá. Amikor ön lesz hasonló helyzetben, biztos lehet benne, hogy számíthat majd a támogatásukra. A friss levegő jót fog tenni önnek. Még ha nem is rajong a sportolásért, akkor is menjen el sétálni kicsit. Feküdjön le korábban, mint ahogyan szokott; sokkal több energiája lesz másnap.

Oroszlán november horoszkóp 2016

Bátor, magabiztos, öntudatos és nyitott Oroszlán. Novemberben némi "őszi depresszió" jelentkezhet önnél. Az oroszlán jegy szülöttei ebben a periódusban önvizsgálatot tartanak és visszatekintve az elmúlt évre, elgondolkodnak azon, hogy mit lehetett volna másként, jobban csinálni. A horoszkóp szerint akkor jár a legjobban, hogy nem hagyja, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak ön felett. A múltat amúgy sem lehet megváltoztatni, örüljön inkább annak ami megadatott önnek és élvezze a jelent. Nem csoda, ha egy kellemetlen tapasztalat miatt egy időre hanyagolni akarja a kapcsolatot a másik nem képviselőivel. Ez most kifejezetten jó ötletnek tűnik, hiszen így rendezheti a gondolatait és önmagára fordíthatja a szabadidejét. Túl sok mindent vállalt magára, ezért könnyen lekerülheti a figyelmét egy igazán fontos dolog. Írjon le minden egy papírra, így jobban átlátja majd az ön előtt álló feladatokat. Olyan tevékenységekkel töltse el a szabadidejét, amelyek már beváltak önnél. Ez nem a legjobb időpont az új dolgok kipróbálására.

Szűz november horoszkóp 2016

Gondos, figyelmes, intelligens és pedáns Szűz. Novemberben a szűz jegy szülötteinek érdemes több időt eltölteniük a családtagjaik körében, így egy időre megfeledkezhetnek a munkahelyi gondokról és átélhetik a harmónia és a béke érzését. Ha egy korább szívességet kell viszonoznia, akkor ne habozzon megtenni azt, mert az érintett személy ezt esetleg önző magatartásként értelmezheti, annak ellenére, hogy önre ez egyáltalán nem jellemző. Ebben az időszakban ne fukarkodjon a kedvességgel, biztosítsa a rászorulókat a támogatásáról, ha mással nem is, de legalább kedves, buzdító szavakkal. Fejezzen be minden önre bízott munkát, így elkerülheti, hogy konfliktusba kerüljön főnökével és nem okoz még több problémát saját magának. Látogasson el egy kézműves műhelybe. Ha nem szeretne egyedül menni, akkor hívja el az egyik barátját is magával. Ön végre egészséges, de ne vegye ezt természetesnek. Sajnos nem zárható ki, hogy később egészségügyi problémái lesznek..

Mérleg november horoszkóp 2016

Igazság, rokonszenv, harmónia és intellektus. A csillagok állás szerint a november egy pozitív hónap lesz a mérleg csillagjegyűek számára. Sikerekre számíthat a karrierje terén és a magánéletében is. Lecsendesednek ön körül a dolgok, így ennek köszönhetően újra élvezheti a harmóniát és a romantikus pillanatokat a párja társaságában. Az egyedül élők számára érdemes minél aktívabb társadalmi életet élni, hogy maximálisan kihasználhassák ezt az időszakot és a belőlük sugárzó pozitív energiát. Tudja jól, hogy ön sem tökéletes, ezért ne támasszon túl magas igényeket a partnerével szemben. Szálljon kicsit magába, és rá fog jönni, hogy teljesen felesleges kicsinyes dolgok miatt veszekedniük. Ne alázkodjon meg mások előtt és ne hagyja, hogy kibabráljanak önnel. Álljon ki a saját véleménye mellett. Ezúttal tegyen kivételt, még ha nehezére esik is, és segítsen annak a személynek, aki támogatásért fordul önhöz, még abban az esetben is, ha az egyik ellenlábasáról van szó.

Skorpió november horoszkóp 2016

Körültekintő, harcos, előrelátó és empatikus másokkal szemben. A november egy nyugtalan időszak lesz a skorpió jegy szülöttei számára, ezért fontos, hogy a családjuk és a legközelebbi barátaik körében megkapják a szükséges lelki támaszt és támogatást. Forduljon ön is bizalommal hozzájuk, mert csakis a segítségükkel tud átlendülni ezen a nehéz időszakon. Lassan, de biztosan a múlt homályába vesznek majd az elmúlt periódus nehézségei és végül minden normalizálódik ön körül. Arra ügyeljen, hogy semmiről ne feledkezzen meg a munkájában, mert az később visszaüthet önre. Egy rendkívül érdekes személlyel hozza össze a sors, de ne siessen el semmit, mert különben fontos dolgok kerülhetik el a figyelmét. A "kreativitás" szó nem mond túl sokat az ön számára ezekben a napokban. Tény, hogy voltak már jobb napjai is, de azért ne essen kétségbe. A külvilág felé ön azt közvetíti, hogy minden a legnagyobb rendben van, de ez nem igaz. Ne csapja be magát, inkább tegyen ellene.

Nyilas november horoszkóp 2016

Céltudatos, energikus, tele van vágyakkal és képes az erőfeszítésekre. Novemberben a Nyilasnak a karrierjére kell koncentrálnia, és menteni, ami még megmenthető belőle. Ne hagyja, hogy eközben bármi is kizökkentse önt. Tény, hogy közeledik a karácsony, de nem szabad, hogy elvonja a karácsonyi hangulat a figyelmét a munkájáról. Lehet, hogy a szabadideje is megsínyli majd a megkettőzött erőfeszítéseit, de biztos lehet benne, hogy megéri feláldoznia a célja elérése érdekében.. Intenzív érzelmei lesznek ezekben a napokban, amik miatt nagyon érzékennyé válik majd. Ügyeljen rá, hogy ne keveredjen konfliktusba a párjával vagy a családtagjaival. Szakítson időt a magánéletére is és élvezzék egymás társaságát a párjával. Ha féltékenyek önre a munkatársai, akkor vagy önnel nem stimmel valami, vagy egyszerűen csak kicsit kedvesebben kéne velük viselkednie. Kiváló hangulata van, így érdemes elmennie szórakozni, bulizni kicsit. Ne hezitáljon, hiszen a barátai társaságában remek este vár önre és még az is lehet, hogy érdekes emberekkel ismerkedik majd meg.

Bak november horoszkóp 2016

Konzervatív és gyakorlatias, óvatos, állhatatos és komoly. Annak ellenére, hogy a csillagok állása kifejezetten kedvező lesz az év utolsó negyedében a bak jegy szülöttei számára a kapcsolatok tekintetében, megeshet, hogy Novemberben családi problémákkal kell szembenézniük. A kisebb nézeteltérések komoly veszekedésekhez vezetnek majd, de szerencsére még időben rájön, hogy a kicsinyeskedés teljesen tönkreteheti a harmóniát, így gyorsan véget vet a felesleges vitáknak. Ne azzal akarjon jó pontot szerezni a főnökénél, hogy úgy tesz, mint aki teljes mértékben egyetért vele, főleg, ha egyáltalán nincs is igaza egy vitatott kérdésben. Gondoljon arra, hogy a főnök eléggé mérges lesz, amikor rájön a valódi indítékára. Vegyen ki egy szabadnapot és utazzon el valahova a családjával, a partnerével, esetleg a barátai társaságában. Az a lényeg, hogy ne otthon üléssel töltse el a szabadidejét. Ha túlhajtja magát és egy ideje stressz gyötri, azt az egészsége sínyli meg. Gyakrabban kellene lazítania.

Vízöntő november horoszkóp 2016

Lelkes és romantikus szeret új dolgokat kipróbálni. Novemberben újra lecsendesednek ön körül a dolgok. A csillagok stabil, pozitív helyzetet vesznek fel az égen, így a párkapcsolati problémák is elkerülik majd. A vízöntő jegy szülöttei a szabadidejüket nyugodtan eltölthetik a családtagjaik és a barátaik körében, vagy kedvükre sportolhatnak, ha úgy tartja kedvük. Ez az időszak szintén megfelelő lesz arra, hogy megerősítse a személyes kapcsolatait is. Semmi értelme egy olyan embernek segíteni, aki nem akarja, hogy segítsenek nekik. Sokkal fontosabb dolgokra is fordíthatja az energiáit. Szánjon kellő időt a vásárlásra és ne aggódjon az árak miatt. Főzzön egy ízletes vacsorát magának, hiszen igazán megérdemli. Feküdjön le korábban, mint ahogyan szokott; sokkal több energiája lesz másnap.

Halak november horoszkóp 2016

Szerény és érzékeny csillagjegy, erős éntudattal és inspirációs képességgel. Novemberben pozitív energiák megjelenése lesz érzékelhető a párkapcsolatában. Ki fog békülni egy-két régebbi ellenségével és képes lesz felülemelkedni a régebben elszenvedett sérelmeken. Az így szerzett tapasztalatoknak köszönhetően nagy mértékben fejlődni fog a személyisége is. A halak csillagjegy szülöttei ebben a periódusban érettebbé válnak és képesek lesznek a számukra megfelelő mederbe terelni az életüket. A rokonai nem fordítottak túl sok figyelmet önre az elmúlt időszakban, és meglehet, hogy bizonyos pletykákat hallottak önnel kapcsolatban. Öntsön tiszta vizet a pohárba, így elkerülheti a vitákat. Meglehet, hogy már túl hosszú ideje próbálja elérni, hogy a főnöke végre felfigyeljen önre, de végül rádöbben majd, hogy nem éri meg az erőfeszítéseket a dolog. Ne stresszeljen az este folyamán. Hagyja, hogy elillanjanak a kétségei legalább erre a kis időre

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5