2016. október 8., szombat

Napi horoszkóp


Napi horoszkóp - 2016.10.09.


Napi horoszkóp Kos

Mivel most szerencsés időszaka van, szánjon valamennyit a szabadidejéből a tanulásra is. Biztos lehet benne, hogy a környezetében mindenki értékelni fogja, a tudásvágyát és a kezdeményező készségét. A kapott bókok és dicséretek javítanak a közérzetén és sokkal jobban érzi majd magát. Szinte sugárzik önből a mindent elsöprő belső energia, ezért messzire elkerülik a konfliktusok is. Használja jó célra, és ne vesse be a családtagjaival szemben. Sokkal jobban kell beosztania a munkáját mint korábban, ezért ne hagyja, hogy a munkatársai megzavarják ön beszélgetéssel, vagy más módon.

Napi horoszkóp Bika

Anélkül, hogy észrevette volna, sokkal érettebbé vált az elmúlt időszakban, ami nem is csoda, hogy annyi mindent történt önnel. Használja ki minél jobban ezt a nyugodtabb periódust, és merítsen belőle erőt, hogy a komoly krízisekkel könnyebben tudjon majd megbirkózni. Bővítse az ismerősei és a barátai körét. Ha buliba invitálják, akkor fogadja el a maghívást. Mindig jól jön az embernek, ha új kapcsolatokkal bővítheti az ismeretségi körét. Még az is lehet, hogy rálel a lelki társára közöttük. Legyen türelmes és ne siessen túlságosan a munkája befejezésével, mert a kapkodásból csak baja lehet. Látogasson el egy kézműves műhelybe. Ha nem szeretne egyedül menni, akkor hívja el az egyik barátját is magával.

Napi horoszkóp Ikrek

Néha az út maga sokkal fontosabb a személyisége fejlődése szempontjából, mint az éppen aktuális cél elérése. Miután sikeresen megbirkózott minden akadállyal, sokkal erősebbé válik és semmi nem áll majd az útjába, hogy élvezhesse a jól megérdemelt jutalmát. Azonban fontos, hogy eközben mindig legyen türelmes, és ne sietesse a dolgokat. Lehet, hogy az egyik munkatársa kissé szemtelen önnel, de ne zaklassa fel magát miatta, hiszen az nem tenne jót a munkahelyi teljesítményének. Ne hagyja ki a rendszeres edzést. Meg fogja tapasztalni, hogy a mozgás jótékony hatással van a szervezetére. Mostanában rossz hangulatban van, aminek oka a túlzott kimerültség. A test és a lélek szorosan összefüggnek, ezt sose felejtse el.

Napi horoszkóp Rák

A rohanó élet következtében és digitális világ információáradata miatt az ember könnyen megfeledkezik, a romantikáról. Vegyen egy kellemes gyertyafényes fürdőt a partnere társaságában, vagy egyedül és próbáljon meg lazítani, kikapcsolódni kicsit. A párja kellemetlen, tolakodó kérdésekkel zaklatja ön, amelyek hátterében nagy valószínűséggel a féltékenység áll. Mielőtt neki rontana, gondolkozzon el egy kicsit, hogy nem lehetséges, hogy önben van a hiba? Persze, lehet, hogy a probléma igazi oka a partnere bizonytalansága. Ne hagyja, hogy az önről szóló pletykák kihozzák a sodrából. Mostanság nincs jó hangulatban, de ez ne vegye el a kedvét semmitől. Végezzen olyan tevékenységet, amitől jobban érzi magát. Ne túlórázzon sokat és ne agyaljon felesleges dolgokon.

Napi horoszkóp Oroszlán

A csillagos rossz konstellációban helyezkednek el az égen, ezért kerülje el a bonyolult helyzeteket legyen szó akár a munkájáról, vagy a magánéletéről. A felesleges konfrontációk súlyos vitákhoz vezethetnek. Ha megteheti, akkor most kicsit tegye félre a munkáját és töltse a nap nagy részét a partnerével. Észre fogja venni, hogy kedves nagyra értékeli majd ezt a gesztust. Ha esetleg észreveszi, hogy a főnök hibázott valamiben, akkor azt ne a többiek előtt közölje vele, hanem négyszemközt. Relaxáljon és végezzen jógagyakorlatokat. Ha még kezdő ezen a téren, akkor vigyen el valakit magával. Észre fogja venni, hogy a közös élmények megerősítik majd kettejük kapcsolatát.

Napi horoszkóp Szűz

Mentálisan és lelkileg tökéletes egyensúlyban lesz ebben a periódusban és úgy érzi majd, hogy semmi nem tudja kizökkenteni. Ekkor egy váratlan esemény megzavarhatja majd a belső harmóniáját, azonban később visszatekintve azt fogja majd érezni, hogy a révén remek tapasztalatokra tett szert. Még ha nem is nagyon szeret másoknak bókolni, most akkor is muszáj lesz kivételt tennie. Lepje meg a párját kedves gesztusokkal és ne fukarkodjon a dicséretekkel a családtagjai körében sem. Amikor a dolgok komolyra fordulnak, akkor fog csak igazán meglátszani, hogy mennyivel jobban teljesít, mint a kollégái. Tele van energiával és remek az erőnléte, ha idáig úgy érezte, hogy nincs ereje teljében, ez most változni fog.

Napi horoszkóp Mérleg

Mivel folyamatosan arra kényszerül, hogy megvédje magát a különböző élethelyzetekben, ezért ha belegondol ön sem állíthatja magáról, hogy olyan ártatlan, mint a ma született bárány. Először, mindig vegye számba a saját "bűneit", vonja le a konzekvenciákat, mielőtt másokról alkotna véleményt, vagy vitát folytatna velük. Semmi másról nem képes beszélgetni a barátaival, mint a szerelméről. Gondolkodjon el arról, hogy nem lehet, hogy ez kissé már zavarja őket? Olyan fontos döntés előtt áll, ami a karrierje alakulására is kihathat. Fontoljon meg mindent alaposan, és ne siesse el a döntését. Ha nem érzi túl jól magát ma, akkor próbáljon meg pihenni, relaxálni, vagy végezzen relaxációs gyakorlatot.

Napi horoszkóp Skorpió

A csillagok állása rendkívül kedvező önre nézve, ezért aztán nem is csoda, hogy remek hangulatban van. Használja ki minél jobban ezt a periódust, és élvezze ezt a nagyszerű napot. Töltsön el egy kis időt a nagyszülei társaságában, segítsen nekik szükség esetén a bevásárlásban, vagy vigye el őket kocsival, ahova szeretnék. Gondoljon rá, hogy mennyi mindent tettek meg annak idején önért, és most kicsit viszonozhatja a szeretetüket. Ha túlságosan fáradt ahhoz, hogy felvegye a versenyt a riválisával, akkor hagyja rá a dolgot, mert ő is elég hamarosan elfárad majd. Súlyzózzon, vagy ugrókötelezzen kicsit. Észre fogja venni, hogy milyen jó hatással lesz önre a testmozgás.

Napi horoszkóp Nyilas

Érdemes időnként egy kicsit leszakadnia másoktól. Tény, hogy a remek jellemvonásinak köszönhetően több igaz barátja is van, de időről-időre saját magával is muszáj azért törődnie. Lassítson le, és ne stresszelje túl magát. Vegyen egy mély lélegzetet és figyeljen a teste jelzéseire. A csillagok állás kedvező önnek, ami remek alkalmat teremt az új kapcsolatok kialakítására. Egy igaz barát tehet szert, de az is megtörténhet, hogy megleli a lelki társát. Egy jó kis masszázsra lenne most igazán szüksége, hiszen így tökéletesen ellazulhatna. Természetesen a partnerének is jót tenne, és így mindketten tökéletesen feltöltődhetnének. Erősítse a szervezetét. Ezekben a napokban érzékenyebb az átlagnál. Kerülje a mesterséges adalékokat.

Napi horoszkóp Bak

Ez a napja minden szempontból pozitív lesz. Intellektuálisan a csúcson lesz, ezért ha valamilyen jó ötlete támad, akkor fogadja el azt. Ne vessen el semmilyen forradalmian új elképzelést, mert megehet, hogy a későbbiek során megbánja majd, ha így tesz. Igaz áttörést érhet el. A "kreativitás" szó nem mond túl sokat az ön számára ezekben a napokban. Tény, hogy voltak már jobb napjai is, de azért ne essen kétségbe. Szánjon időt az intellektuális fejlődésére is. Menjen el egy prezentációra, vagy nézzen meg egy oktató filmet. Feküdjön le korábban, mint ahogyan szokott; sokkal több energiája lesz másnap.

Napi horoszkóp Vízöntő

A csillagok megfelelő pozícióban helyezkednek el az égen, aminek köszönhetően ön optimizmust sugároz magából, ami kellemes változás az elmúlt periódushoz képest. Szinte új embernek érzi magát, amit a környezete is biztosan észrevesz majd. Remek időszak ez arra is, hogy felbukkanjon az életében egy új, izgalmas személy is. Legyen türelmes hallgatóközönség. Egy közeli ismerőse lehet, hogy problémákkal küzd, és az ön segítségére van szüksége. Ne halassza el másnapra, amit ma is megtehet. Minél hamarabb letudja a feladatait, annál több ideje marad más tevékenységekre. Egy jó kis masszázsra lenne most igazán szüksége, hiszen így tökéletesen ellazulhatna. Természetesen a partnerének is jót tenne, és így mindketten tökéletesen feltöltődhetnének.

Napi horoszkóp Halak

Tekintsen mindig előre, ne rágódjon a múlton, hiszen senki nem képes azt megváltoztatni. Tanuljon a hibáiból, bocsásson meg önmagának és koncentráljon a jövőre, hiszen kiváló periódus elé néz. Lehet, hogy egyesek majd önzőnek fogják ezért tartani, de ön nagyon is jól tudja, hogy felesleges olyanoknak segítséget nyújtani, akik nem érdemlik meg. Még akkor sem lenne semmi értelme a dolognak, ha mindent megtenne azért, hogy segítsen. Úgy tűnik, hogy valamilyen jutalmat fog hamarosan kapni és jó esély van rá, hogy most a főnökét is remek hangulatban találja. Nem mindig lehet jó napja az embernek. Ne csüggedjen, ha nem pont úgy alakultak a tervei, ahogyan azt ön elképzelte.

evileveshop.com

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5