2016. október 3., hétfő

Napi horoszkóp


Napi horoszkóp - 2016.10.04.


Napi horoszkóp Kos

Elmereng majd a múltján és rájön, hogy mennyire más a jelenlegi élet, mint a megelőző múltbéli időszak. Ne legyen túlzottan nosztalgikus, hiszen a múltat már úgysem élheti át újra. Éljen a jelennek, hiszen azt a saját tetszése szerint formálhatja. Egy kis türelem segítségével minden könnyebben fog menni. Nem szentelt elég figyelmet egy problémára, így az még mindig foglalkoztatja. A csillagok nemsokára kedvező pozíciót vesznek fel, aminek a hatására elképesztően vonzó lesz az ellenkező nem képviselői számára. Ha megpillantott valami eredetit, ami már elsőre is megtetszett önnek, akkor ne habozzon és vásárolja meg a kiszemelt tárgyat. Ne féljen elmenni az orvoshoz és egy teljes körű vizsgálatot elvégeztetni, semmit sem szabad halogatni. A megelőzés mindig nagyon fontos!

Napi horoszkóp Bika

A szenvedélybetegségek és a függőségeket okozó dolgok alapvetően rossz hatásúak az emberre, ezért jobban jár ha kerüli őket. Másrészt viszont fontos, hogy időről-időre találjon olyan dolgokat az életében, amelyekben örömét leli. Nincs ezzel semmi gond, csak ügyeljen a mértékletességre. Egy szakítás után az ember úgy érezheti, hogy soha többé nem lesz már "nyeregben". Ez csak egy időszakos érzés. Gondoljon rá, hogy hamarosan találkozni fog azzal a személlyel, akinek köszönhetően minden megváltozik az életében. Ha már régóta szeretne egy jobb pozíciót megszerezni magának a munkahelyén, akkor ez lehet a megfelelő pillanat, de ne feledje, hogy minden erejét be kell vetnie a cél elérése érdekében. Ne siessen. A teste mindig jelez, ha szüksége van valamire, figyeljen oda erre.

Napi horoszkóp Ikrek

Valószínűleg nem lesz megfelelő hangulatban ahhoz, hogy kellemetlen emberekkel jusson dűlőre különféle dolgok tekintetében. Ne hagyja provokálni hagyni magát, mivel ez az egyetlen módja annak, hogy elkerülhesse a kellemetlenségeket. Kemény időszak elé néz, de mindez az előnyére válhat, mert bebizonyíthatja önmagának és a főnökének is, hogy kiváló munkaerő. Eltalálta önt a múzsa csókja és jelenleg nagyon kreatív hangulatban van. Barkácsoljon valamilyen ajándékot, díszítse ki a házát és így tovább. A külvilág felé ön azt közvetíti, hogy minden a legnagyobb rendben van, de ez nem igaz. Ne csapja be magát, inkább tegyen ellene.

Napi horoszkóp Rák

Ha hosszú távú céljai vannak, akkor most komoly előrelépést tehet az elérésük felé, viszont fontos, hogy eközben semmi ne vonja el a figyelmét. Kapcsolódjon ki egy kicsit, vegyen ki egy szabadnapot és rendezze a gondolatait. A szerencse most az ön oldalán áll. Úgy fog tűnni, hogy a családja titkol valamit ön előtt. Ne félje megkérdezni, hogy miről van szó. Szánjon némi időt a háztartására. Egy kényelmes, tiszta otthonban sokkal jobban tudja érezni magát. Vegye komolyabban az egészségügyi problémáit, ugyanis később rosszabbodhat az állapota, ha nem foglalkozik vele.

Napi horoszkóp Oroszlán

Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a naplóírás csak gyereknek, tininek való, pedig ez egyáltalán nem igaz. Ha rendszeresen feljegyzi a napjainak történéseit és az ötleteit egy naplóba, akkor a személyisége komolyabb fejlődésen mehet keresztül, mintsem azt gondolná, ráadásul sokkal jobb rálátása lehet az élete egészére. A csillagok állása rendkívül kedvező, így még akár előléptetés is várhat önre. Érdemes lenne befejezni a félbehagyott dolgokat, mert később még problémát okozhatnak önnek. Az ön ying-je és yang-ja tökéletes egyensúlyban van, ennek köszönhetően intenzív pozitív energiát sugároz ki magából.

Napi horoszkóp Szűz

Minden kezdet nehéz, ezért a bonyolultabb élethelyzetek miatt soha nem szabad kétségbe esnie. Még ha fogcsikorgatva is, de tovább kell haladnia a kitűzött céljai felé, amit könnyebbé tehet azzal, hogy előre tekint, hiszen idővel úgyis minden lecsendesedik majd ön körül. Szükség esetén forduljon bizalommal tanácsért a munkatársaihoz, vagy a barátaihoz. Egy a lényeg: ne adja fel! A padlóra fog kerülni egy váratlan helyzet miatt, de ebből is jól fog kijönni, mivel sokkal erősebb lesz tőle, mint azt korábban gondolta volna. Tervezze meg nyugodtan a jövőjét. Ezekben a napokban a csillagok a megfelelő pozícióban állnak, ezért ne féljen komolyabb döntések meghozatalától se. Ha a lelki békéje folyamatosan megőrizhető, ha szükség esetén orvoshoz, vagy terapeutához fordul.

Napi horoszkóp Mérleg

A vereség, legyen szó az élet bármely területéről, mindig egy kellemetlen élmény, de ettől még nem kell pánikba esnie. Olyan emberek veszik körbe, akik mindig ön mellett állnak, és szükség esetén bármikor segítséget nyújtanak önnek. Ápolja ezeket a kapcsolatokat folyamatosan és adja a környezetében lévőknek, hogy milyen nagyra értékeli őket. A párja nagyon türelmes volt önnel korábban, amikor folyamatosan ingadozott a hangulata. Adja a tudtára, hogy, ha bármikor szüksége lenne támogatásra, akkor ön azonnal a segítségére siet. Ne szálljon vitába a főnökével, hiszen olyan logikus érvei vannak önnel szemben, amelyek megkérdőjelezhetetlenek. Ez nem az ön napja. Látogasson el egy múzeumba vagy kiállításra. Ki fog kapcsolódni és új ismeretekre tehet szert.

Napi horoszkóp Skorpió

Ellenére annak, hogy rendkívüli módon élvezi hogy a figyelem középpontjában lehet, és aktív társadalmi életet élhet, ebben az időszakban is szakítson kell időt a partnerére is. Ő biztos, hogy értékelni fogja az iránta mutatott érdeklődését és egy együtt töltött kellemes esete után nem kell többé semmi miatt aggódnia. Ez egy olyan időszak lehet, amikor úgy érzi, hogy soha nem lesz vége a munkának. Ne stresszelje feleslegesen magát, mert az rendkívül rossz hatással lelhet az egészségére.. Még ha egyedül is szereti a kedvenc sportját űzni, akkor is tegyen kivételt és vigye el magával az egyik barátját is. Talán most rossz hangulatban van, de ez nem ok arra, hogy ignorálja az embereket. Társaságban határozottan jobban érezné magát.

Napi horoszkóp Nyilas

Ha szeretne változtatni valamin, akkor ne féljen kimondani a véleményét. Ne másoktól várja, hogy megoldják ön helyett a problémáit, mert azzal csak zavarba hozza őket. Ha nem mondja meg pontosan, hogy mit akar, akkor mások pont ugyanúgy bánnak majd önnel, mint korábban. Ne halassza el másnapra, amit ma is megtehet. Minél hamarabb letudja a feladatait, annál több ideje marad más tevékenységekre. Ne féljen az ismeretlentől. Rá fog jönni, hogy a kalandos tevékenységek a legizgalmasabbak. Figyeljen oda jobban fogai egészségére, hiszen ha idejében felfedezi a problémát, akkor talán megúszhatja a foghúzást. Ne féljen felkeresni fogorvosát.

Napi horoszkóp Bak

Mindig emlékezzen a prioritásaira. Ne féljen leírni a céljait és alkalmanként rendbe szedni a gondolatait. Számos csapdát elkerülhet így, és sokkal jobb teljesítményre lesz képes a munkájában. Legyen pozitív! Olyan izgalmas élményekben lehet rész, amikre garantáltan emlékezni fog később. A csillagok az egyedül élők számára kalandokat ígérnek, míg a tartós kapcsolatban élő romantikus együttlétre számíthatnak. Legyen nyitott, és ne féljen akkor sem kimondani a saját véleményét, ha az esetleg negatív. A munkatársai meg fogják érteni önt. Itt az ideje, hogy kidobálja azokat a ruhákat, amiket már nem használ. Könyörületnek nincs helye, a felesleges holmiknak távozniuk kell a szekrényből.

Napi horoszkóp Vízöntő

Nagyon könnyen tudja majd kezelni a stresszt ebben az időszakban, és mivel teljesen kiegyensúlyozott semmi sem tudja felzaklatni. Használja ki minél jobban ezt a harmonikus periódust és fektesse a többlet energiáit olyan feladatok elvégzésébe, amiket korábban mellőzött. Egy barátja szeretné összehozni valakivel, viszont a hangulata nem éppen a legjobb ehhez. Ne húzza fel magát, inkább mondja el neki őszintén a véleményét.Ha azon hezitált idáig, hogy táncleckéket vegyen, akkor ne legyen rest, jelentkezzen most egy kurzusra. Az se számít, ha nincs partnere, mert hamarosan találkozni fog valakivel. Ne hagyja figyelmen kívül a súlyos, krónikus egészségügyi problémáit. Keressen fel egy szakértőt.

Napi horoszkóp Halak

A csillagok nem ígérnek túl sok jót önnek, ezért óvatosan kell megválogatnia a szavait a kommunikációja során, mivel vékony jégen fog lavírozni ebben a periódusban. Lehet, hogy csalódást fog okozni néhány olyan embernek, akik félreértik a szavait. Ne pazarolja olyan dolgokra az energiáját, amiknek semmi értelmük. Ezzel csak a saját idejét rabolja. Ha nehezen tudja beosztani az idejét, akkor készítsen egy napi, vagy heti időbeosztás tervet magának, így sokkal könnyebben fog majd boldogulni. Nem jó ötlet esténként degeszre ennie magát. Ha túlterheli éjszaka a szervezetét, akkor másnapra alig marad energiája.

evileveshop.com

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5