2016. október 17., hétfő

Heti horoszkóp


Heti horoszkóp 2016.42.hét

Heti horoszkóp Kos (III. 21. - IV. 20.)

Anyagiasan kezdődik ez a heted: hétfőn kedvező fényszögek (Hold, Mars, Plútó) a pénzügyeidre kedvezően hatnak. Kedden Vénusz, a Kis szerencse bolygója belép a Nyilasba, és szerencsés szériát jelez. Szerdán az év legütősebb bolygóegyüttállása lesz: Mars és Plútó a Bakban a hivatásodba hoz óriási változást. Csütörtökön minden beszélgetésbe be kell kapcsolódnod, mert valahonnan fontos infók jönnek. Pénteken már a hétvégén jár az eszed. Szombaton, tízmilliószoros napon kizárólag pozitívan gondolkodj!


Heti horoszkóp Bika (IV. 21. - V. 21.)

Kitűnő fényszögekkel indul ez a hét: a Bika Hold és a föld jegyben járó bolygók energiát adnak a rád váró feladatokhoz. Kedden Vénusz, a te bolygód átlép a tüzes Nyilasba. Ami tüzessé és szenvedélyessé tesz téged. Ettől nem leszel népszerű. Szerdán a Bakban találkozik a Mars és a Plútó, ami neked igazán jó hír. De csak akkor, ha bevállalod a változást. Hétvégén a szombat a tízmilliószoros nap miatt, vasárnap a Skorpióba lépő Nap miatt lesz izgalmas. Felélénkül a szerelmi életed és te magad is.


Heti horoszkóp Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

A hét legjobb égi híre a számodra, hogy kedden Vénusz belép a Nyilasba, és szerelmes vallomást hoz neked. Ha van párod, akkor féltékennyé válhat. Ha nincs párod, akkor most megtalálhatod. A szerdai Mars – Plútó együttállás veszteséget jelenthet. Ne gyászolj, mert csak illúziókat veszíthetsz el! Csütörtök lesz a te napod. Időzíts ide minél több fontos ügyet! A hétvége fel-más lesz: szombat érzelgős, vasárnap dinamikus lesz. Ne feledd, hogy szombaton, tízmilliószoros napon minden megsokszorozódik!


Heti horoszkóp Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Vértezd fel magad arra, hogy a hónap, sőt az idei év legmarkánsabb konstellációja szerdán lesz, de a hatása rányomja a bélyegét az egész hetedre! A Mars – Plútó együttállás nemcsak a párkapcsolatodba, hanem minden más kapcsolatodba is változást hoz. Ha higgadtan reagálsz mindenre és mindenkire, akkor nem lesz konfliktus. A péntek lesz a te napod: vizes fényszögektől elemedben érzed magad. Szombaton tízmilliószoros nap lesz. Vasárnap a Nap belép a Skorpióba, ami neked üdvös hónapot indít el…


Heti horoszkóp Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

A héten lesz három nagy horderejű konstelláció a számodra: 1. Kedden Vénusz belép a Nyilasba, ami gyerekekkel kapcsolatos szívmelengető esetet szimbolizál. 2. Szerdán a Mars – Plútó együttállás a munkahelyeden mutat ellentmondást nem tűrő utasítást. Nem szabad megsértődnöd, és semmiképp se csinálj presztízskérdést az egészből! Máskülönben te maradsz alul. 3. Vasárnap a Nap belép a Skorpióba. Ettől a családod és a magánéleted még hangsúlyosabbá válik. Tölts velük minél több minőségi időt!…


Heti horoszkóp Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)

Nem fogsz ágálni a hétkezdés ellen: hétfőn remek fényszögek bearanyozzák a napodat. Kedden Vénusz, a szeretet és szépség bolygója belép az otthonodba szeretetet és szépséget hozva magával. A szerdai Mars – Plútó együttállás hatalmas hatással lesz a kreativitásodra. Szóval nem lesz lehetetlen a számodra. Bármire megoldást tudsz találni. Pénteken mindenkivel legyél barátságos! Hétvégén a szombat a buddhisták szerint tízmilliószoros nap, ami megsokszorozza mindazt, amit gondolsz és/vagy mondasz.


Heti horoszkóp Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

A hét legnagyobb horderejű égi eseménye számodra, hogy Vénusz, a te bolygód kedden végre kilép a Skorpióból, ahol „nyomorultul” érezte magát. Ezzel egy jobb időszak veszi kezdetét. A szerdai Mars – Plútó együttállás az otthonodban jelez gyökeres változást. Ez kedvező lehet, ha költöznél, de nem lesz az ínyedre, ha valaki rád akar kényszeríteni valamit. Ez az együttállás olyan „ütős”, hogy nem érdemes szembeszállnod vele. Vasárnap hajnalban véget ér a te hónapod akkor, amikor a Nap átlép a Skorpióba…


Heti horoszkóp Skorpió (X. 24. - XI. 22.)

Vasárnap hajnalban a Nap belép a Skorpióba, és elindul a te hónapod. De addig gyakorolnod kell az önfegyelmet, amiben a legnagyobb szövetségesed a szerdai Bak Mars – Plútó együttállás. Már csak azért is, mert mindkettő a te uralkodó bolygód. Meg fogsz lepődni, hogy milyen erő van benned, ha kell. Szombaton tízmilliószoros nap lesz, amikor minden gondolatod, mondatod és tetted megsokszorozódik. Pontosan tízmilliószorosan. Majd vasárnaptól közeleg az ünneplés legjobb ürügye: a születésnapod.


Heti horoszkóp Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

Kedden Vénusz, a Kis szerencse bolygója belép a Nyilasba, és ezzel melléd áll a szerencse. De csak akkor, ha észreveszed a kis szerencsét, és lehajolsz érte. A szerdai Mars – Plútó együttállás a pénzügyeid terén mutat drasztikus változást. Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod, újratervezned a bevétel – kiadás egyensúlyát. Hét közepén egy bájos ember elrabolhatja a szívedet. Olyan nagy hatással lesz rád, aminek nehéz lesz ellenállnod. Hétvégén a vasárnap lesz a te napod az Oroszlán Hold szerint…


Heti horoszkóp Bak (XII. 22. - I. 20.)

2 éve nem volt ilyen intenzív erejű bolygóegyüttállás a Bakban: szerdán a Mars és a Plútó találkozik. Ez gyökeres változást hoz. Ne legyél mereven következetes! Ez a konstelláció megkeményítheti az akaratodat és a szívedet. Jobb, ha bevállalod, hogy te is változol. Ijesztő lehet, hogy megváltozik az ízlésed vagy a véleményed. De ne feledd, hogy a változás maga az élet! Az együttállás csak szerdán lesz, de hatását már hétfőtől egészen vasárnapig érezni fogod. Ilyen legközelebb 2 év múlva lesz.


Heti horoszkóp Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Kívülállónak érezheted magad, mert a hét 3 fő konstellációja (kedd Vénusz Nyilasba lépése, szerda Mars - Plútó együttállás, vasárnap Nap Skorpióba lépése) egyike se érint téged közvetlenül. Azonban a barátaid, a kollégáid, sőt még a főnököd is rád bízhat olyan titkot, ami meglepő és egyben megtisztelő is. Csütörtökön legyél óvatos, mert egy Merkúr – Uránusz szembenállás balesetveszélyt jelez! Szombaton, tízmilliószoros napon ügyelj arra, mit gondolsz, mit mondasz, mit cselekszel, mert visszahat rád!


Heti horoszkóp Halak (II. 20. - III. 20.)

Vedd észre, és értékeld, hogy valami kedvesség érkezik a munkahelyedre! Ez lehet egy új kolléga, vagy egy olyan gesztus, ami jobb hangulatot teremt. Vénusz, a szeretet bolygója kedden „beállít” a munkahelyedre. Szerdán a Mars – Plútó együttállás szerint meglepő bejelentést tehet az egyik barátod. Jó lenne, ha nem látszana rajtad a döbbenet. Pénteken elemedben leszel: szuper vizes fényszögek feldobják a közérzetedet. Vasárnap ezt tovább fokozza a Skorpióba lépő Nap. Ezzel elindul egy jobb időszak.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5