2016. szeptember 24., szombat

Napi horoszkóp


Napi horoszkóp - 2016.09.25.


Napi horoszkóp Kos

Tartsa mindig észben, hogy az, ha az ember gondolkodik valamin, nem feltétlenül jelenti, hogy érti is azt. Belebonyolódni úgy egy konfliktusba, ha hiányosak az információi nem a legjobb ötlet, hiszen később még problémája származhat belőle. Az a legjobb ha kimarad az ilyen helyzetekből. Kiválóan teljesít a munkahelyén, ezért páran irigyek önre. Ennek ellenére erősnek kell maradnia, és nem szabad hagynia, hogy másik felidegesítsék. Mostanság nem élt valami túl aktív társadalmi életet. Itt az ideje, hogy ezen változtasson: menjen el moziba és nézzen meg egy jó filmet. Ma semmi sem megy önnek úgy, ahogyan kellene. Ez egyszerűen nem az ön napja.

Napi horoszkóp Bika

A barátainak biztosan fel fog majd tűnni, hogy mostanság jó passzban van, de ne bízzon meg vakon mindenkiben, mivel elég egy pillanatnyi figyelmetlenség és máris megtörténik a baj. Még ha nem is nagyon szeret másoknak bókolni, most akkor is muszáj lesz kivételt tennie. Lepje meg a párját kedves gesztusokkal és ne fukarkodjon a dicséretekkel a családtagjai körében sem. A "kreativitás" szó nem mond túl sokat az ön számára ezekben a napokban. Tény, hogy voltak már jobb napjai is, de azért ne essen kétségbe. A friss levegőtől garantáltan jobban érzi majd magát, főleg, ha lefekvés előtt sétál egy nagyot a szabadban. Észre fogja venni, hogy sokkal jobban kipiheni majd magát.

Napi horoszkóp Ikrek

Amikor az utcákat rója, járjon mindig nyitott szemmel, és figyeljen a környezetére is, mert soha nem tudhatja, hogy mikor fut össze egy olyan érdekes emberrel, aki később még fontos lehet az ön számára. Ha álmodozással tölti az időt és nem figyel oda eléggé, akkor könnyen meglehet, hogy elszalasztja az alkalmat, hogy találkozhasson ezzel a fontos személlyel. Ne féljen a vakrandiktól, mert egyáltalán nem olyan rémesek, mint az sokan hiszik. Ha nem tetszik önnek az akivel randizik, akkor nem kell soha többet találkoznia vele és máris tervezheti a következő randevúját. Fejezzen be minden önre bízott munkát, így elkerülheti, hogy konfliktusba kerüljön főnökével és nem okoz még több problémát saját magának. A masszírozás élvezetes dolog, de ha elsajátítja, akkor az később az elméletben és a gyakorlatban is meg fog térülni. Jelentkezzen egy masszőr kurzusra.

Napi horoszkóp Rák

Annak ellenére, hogy nem a legjobb a hangulata, igyekezzen az élete pozitív dolgaira , a céljaira fókuszálni. Biztos, hogy van olyan közöttük, amit már nagy vár és gondoljon arra, hogy az élete telis-tele van érdekes, izgalmas dolgokkal, amelyek révén új tapasztalatokkal gazdagodhat. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ragadja meg a szerencséjét! Még ha ki is merítette az előző este, akkor se töltse lazsálással a napot a munkahelyén. Tartsa észben, hogy a főnökei folyamatosan figyelik önt. Ha megpillantott valami eredetit, ami már elsőre is megtetszett önnek, akkor ne habozzon és vásárolja meg a kiszemelt tárgyat. Ne aggódjon. Az orvosok nem akarnak rosszat önnek, csupán segíteni szeretnének.

Napi horoszkóp Oroszlán

Ha magányosnak érzi magát, akkor ne féljen megtennie azt a lépést, amivel enyhítheti a magányát. Például akár egy házi kedvencet is beszerezhet, és a segítségével könnyebben megbirkózhat ezzel a periódussal és elterelheti a negatív gondolatait is. Ha valamilyen kalandban szeretne részt venni, akkor vesse bele magát a társadalmi életbe, és biztos, hogy jól fog majd szórakozni. A külvilág felé ön azt közvetíti, hogy minden a legnagyobb rendben van, de ez nem igaz. Ne csapja be magát, inkább tegyen ellene.

Napi horoszkóp Szűz

Az ön közvetlen környezetében élő emberek jó véleménnyel vannak önről, mivel korábban komoly erőfeszítéseket tett, hogy igaz barátjuk legyen. Néhány új ismeretségre is szert tesz a régebbi kapcsolatainak köszönhetően, ami jól fog majd jönni a munkája terén és a magánéletében is. Lehet, hogy a partnere nem olyan álmodozó típus, mint ön, viszont ez nem lehet probléma, ha mindketten hajlandók a kompromisszumokra. Érdemes lenne egy kicsit lelassítania, hiszen nincs most semmilyen határidős munkája. Használja ki minél jobban a szabadidejét. A színház rendkívül szórakoztató lehet, azonban ez attól is függ, hogy mely műfajt kedveli igazán. Érdemes utánanéznie, hogy milyen darabra szeretne jegyet váltani, nehogy később kellemetlen meglepetés érje.

Napi horoszkóp Mérleg

Ne tegye tönkre a személyes kapcsolatait a túlérzékenységével ezekben a napokban. Másnap már mindent egy teljesen új megvilágításban fog látni. Ne tegyen olyat, amit később majd biztosan meg fog bánni. Ezúttal inkább tartsa meg magának a véleményét, maradjon csendben, mivel a helyzet így is rendeződni fog.Ez nem a legjobb időszak a befektetésekre, ezért lehetőleg most kerülje el őket. A friss levegő jót fog tenni önnek. Még ha nem is rajong a sportolásért, akkor is menjen el sétálni kicsit. Ha túlhajtja magát és egy ideje stressz gyötri, azt az egészsége sínyli meg. Gyakrabban kellene lazítania.

Napi horoszkóp Skorpió

Ne becsülje le magát. Sokkal többre hivatott, mint azt gondolná. Hamarosan lehetősége lesz rá, hogy bebizonyítsa mennyit is ér valójában, és miután megoldott egy komoly kihívást jelentő problémát, biztos lehet benne, hogy elnyeri a jutalmát. Tartson egy kis szünetet és szánjon némi időt saját magára is, így rendezheti a gondolatait és eldöntheti, hogy mi az amit igazán el szeretne érni. A tisztességtelen bánásmód a munkahelyén egyáltalán nem ismeretlen az ön számára. Nincs egyedül ezzel a problémával. Keressen egy szövetségest. Ha a lelki békéje folyamatosan megőrizhető, ha szükség esetén orvoshoz, vagy terapeutához fordul.

Napi horoszkóp Nyilas

Ha nem tudja megfelelően felmérni egy adott probléma komolyságát, akkor ne akarja azt azonnal megoldani. Ne cselekedjen elhamarkodottan, hiszen ha figyelmetlen, akkor sokkal könnyebben követhet el hibákat. Szükség esetén kérjen tanácsot a barátaitól. Rá fog jönni, hogy a szerelem nem csupán a fizikai vonzódásról szól. Az érzelmek és az érzések ugyanolyan fontosak hozzá. Ha azon gondolkodik, hogy belevág egy új hobbiba, akkor most jött el az ideje. Akkor se hanyagolja el a személyes higiéniáját, ha fáradt hozzá. Egy nap még kieshet, de ha több napig elhanyagolja magát, az semmi jóra nem vezet.

Napi horoszkóp Bak

Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a naplóírás csak gyereknek, tininek való, pedig ez egyáltalán nem igaz. Ha rendszeresen feljegyzi a napjainak történéseit és az ötleteit egy naplóba, akkor a személyisége komolyabb fejlődésen mehet keresztül, mintsem azt gondolná, ráadásul sokkal jobb rálátása lehet az élete egészére. Egy megbeszélés a főnökével kellemetlen híreket tartogathat az ön számára, de gyorsan össze kell szednie magát, hogy semmi ne kerülhesse el a figyelmét a munkájában. Ön remek vicceket ismer és pozitív energiával tölt fel másokat. Ne legyenek önmagával szemben túl nagy elvárásai. Az igazgatói pozíció még várat magára.

Napi horoszkóp Vízöntő

Valószínűleg találkozni fog egy olyan személlyel, aki komoly hatással van önre, de fontos, hogy ne veszítse el a fejét. Viselkedjen teljesen nyugodtan minden helyzetben, így nem fogja zavarba hozni magát. Ne legyen mindig túlságosan komoly. Szükségtelen minden kis problémát a legapróbb részletekbe menően kielemeznie. Ezzel csak elrontja az ön előtt álló szép estét. Tegye félre a problémáit legalább erre a kis időre. Szeretne pihenni a kicsit, de a vakáció most nem a legjobb ötlet, és nem is lehet egyelőre szó róla, mivel a munkájára kell összpontosítania. Figyeljen oda jobban fogai egészségére, hiszen ha idejében felfedezi a problémát, akkor talán megúszhatja a foghúzást. Ne féljen felkeresni fogorvosát.

Napi horoszkóp Halak

Néha nem lehet elkerülni a kisebb "kegyes" hazugságokat. Ha egy jó ügy érdekében él velük, és sikerül általuk igazolnia a cselekedeteit akkor nincs is ezzel semmi baj. Arra viszont vigyázzon, hogy minden ilyenen esetben "vékony jégen" jár. Bánjon egy kicsit kedvesebben a párjával. Csinálja meg helyette a házimunkát és mutassa ki neki, hogy milyen nagyra értékeli őt. Ne gondolja, hogy egy-két dolog elkerülte mostanság a figyelmét? Szedje rendbe a gondolatait és rendszerezze a napi teendőket. Fantasztikus hangulata van. Viszont tartsa észben, hogyha bókokat kap, akkor illik azokat viszonozni is.

evileveshop.com

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5