2016. szeptember 14., szerda

Napi horoszkóp


Napi horoszkóp - 2016.09.15.

Napi horoszkóp Kos

A rohanó élet következtében és digitális világ információáradata miatt az ember könnyen megfeledkezik, a romantikáról. Vegyen egy kellemes gyertyafényes fürdőt a partnere társaságában, vagy egyedül és próbáljon meg lazítani, kikapcsolódni kicsit. Ha nem ért egyet néhány munkatársával, akkor adja a tudtukra, hogy más a véleménye, de fontos, hogy ezt a megfelelő hangnemben tegye. Próbálja kis a squash-t, vagy más hasonló jellegű sportot. Észre fogja venne, hogy teljesen feltölti az energiáit. Akkor se hanyagolja el a személyes higiéniáját, ha fáradt hozzá. Egy nap még kieshet, de ha több napig elhanyagolja magát, az semmi jóra nem vezet.

Napi horoszkóp Bika

Még ha fenntartásai is vannak az alternatív gyógymódokkal szemben, akkor is legalább adhat egy esélyt nekik. A természetes összetételű stressz elleni szerek segítségével sokkal nyugodtabban pihenhet. Ne féljen kipróbálni az új dolgokat is. A szülei szeretik önt, még akkor is igaz ez, ha nem értenek egyet a döntéseivel és esetleg rá akarják beszélni arra, hogy szakítson az új partnerével. Ne tegyen és ne mondjon olyasmit, amit később még megbánhat. Nem ez a megfelelő módja az ügyei intézésnek. Ne hagyja, hogy csak a kötelezettségei uralják az egész életét, mert így fontos dolgokról fog lemaradni. Ne legyenek önmagával szemben túl nagy elvárásai. Az igazgatói pozíció még várat magára.

Napi horoszkóp Ikrek

Ha hosszú távú céljai vannak, akkor most komoly előrelépést tehet az elérésük felé, viszont fontos, hogy eközben semmi ne vonja el a figyelmét. Kapcsolódjon ki egy kicsit, vegyen ki egy szabadnapot és rendezze a gondolatait. A szerencse most az ön oldalán áll. Valaki a családjában komoly problémákkal küzd, viszont eltitkolja azokat a többiek elől. Segítsen neki a titka megőrzésében, mert később viszonozni fogja ezt a szívességet önnek. Ne essen pánikba, ha túl sok munkát kap egyszerre, minden szépen nyugodtan meg tud majd oldani. Ezúttal tegyen kivételt, még ha nehezére esik is, és segítsen annak a személynek, aki támogatásért fordul önhöz, még abban az esetben is, ha az egyik ellenlábasáról van szó.

Napi horoszkóp Rák

Néha úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha mindent hátra hagyva elmenekülne. Néha az élet elviselhetetlennek tűnik és az ember nem látja a kiutat a gondok közepette. De ne feledje, hogy minden megoldható békés úton, csak arra van szüksége, hogy kicsit kikapcsolódjon és feltöltődjön. Pihenjen egy jót és terelje el valamivel a gondolatait. Még akkor is ügyeljen a jó modorra, ha valamelyik barátjával beszélget. Vegye figyelembe, hogy bizonyos témák kellemetlenül érinthetik egy adott ismerősét. Ne akarjon bosszút állni egy munkatársán csak azért, mert jobban teljesít, mint ön. A negatív szándék és a rossz akarat visszahathat önre. Ha nem érzi túl jól magát ma, akkor próbáljon meg pihenni, relaxálni, vagy végezzen relaxációs gyakorlatot.

Napi horoszkóp Oroszlán

A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért legyen óvatos, mert könnyen meglehet, hogy ártó szándék húzódik meg a kedves szavak mögött. Lehet, hogy egyesek csak azért próbálnak a kedvében járni, mert arra számítanak, hogy később majd felhasználhatják önt a céljaik eléréséhez. Túl sok mindent vállalt magára, ezért könnyen lekerülheti a figyelmét egy igazán fontos dolog. Írjon le minden egy papírra, így jobban átlátja majd az ön előtt álló feladatokat. Ön remek vicceket ismer és pozitív energiával tölt fel másokat. Ha úgy érzi, hogy nem ön lenne a legmegfelelőbb beszélgetőpartner, akkor inkább maradjon otthon. Senki sem fog ezért megharagudni önre.

Napi horoszkóp Szűz

Ha úgy érzi, hogy folyamatosan időhiánnyal küzd, és még enni sincs ideje, akkor kicsit lassítson a tempón. A túlzott igénybevételt a teste és az elméje is megsínyli. Készítsen egy listát az önre váró feladatokról és állítsa őket fontossági sorrendbe. tapasztalni fogja, hogy ha megfelelően szervezi meg a teendőit, akkor sokkal könnyebben tudja kezelni a kialakult helyzetet. Itt az ideje, hogy a saját lábára álljon. Tény, hogy jó a kapcsolata a családjával, viszont úgy tűnik túlságosan sokáig gondoskodtak önről. Szeretne pihenni a kicsit, de a vakáció most nem a legjobb ötlet, és nem is lehet egyelőre szó róla, mivel a munkájára kell összpontosítania. Ahelyett, hogy a saját érzésein rágódik és az előző este történéseit elemezgeti inkább menjen el sportolni valamit és ha már ott van a teremben, akkor adja bele minden energiáját.

Napi horoszkóp Mérleg

Ha nem nagyon tud kimozdulni otthonról az ismerőseivel, akkor is nyugodtan menjen egyedül például sportolni. Így legalább olyan tempóban végezheti a gyakorlatokat, ami megfelel önnek és még az is meglehet, hogy megismer egy új edzőpartnert a teremben. Nagy lesz a kísértés, hogy korán befejezze a munkáját, de muszáj lesz ellenállnia neki, mivel nem tudhatja, hogy mi sülhet el rosszul emiatt. Ügyeljen arra, hogy ne hanyagolja el a közeli hozzátartozóit, szakítson rájuk is időt, hiszen csakis így tarthatja fenn az önök között lévő erős köteléket.

Napi horoszkóp Skorpió

Vigyázzon arra, hogy mit mond, még akkor is ha barátok között van és csak viccelődik, mert soha nem tudhatja, hogy hallja-e valaki más is a beszélgetésüket. Ha eléggé óvatos lesz, akkor elkerülheti a jövőbeli problémákat. Lehet, hogy a partnere nem olyan álmodozó típus, mint ön, viszont ez nem lehet probléma, ha mindketten hajlandók a kompromisszumokra. Ha túl sokat dolgozott az elmúlt napokban, akkor itt az ideje, hogy kivegyen egy szabadnapot és feltöltődjön kicsit. A tartós rossz hangulat utalhat arra is, hogy ön teljesen kimerült. Pihenjen többet.

Napi horoszkóp Nyilas

Némi idő elteltével észre fogja venni az élet szép oldalát is. Meglehet, hogy az elmúlt napokban túl sok időt fordított a munkájára és más kötelezettségei teljesítésére. tegye félre az aggodalmait, pihenjen kicsit és élvezze az életet. Szerencsés napja lesz. Ne a múlttal foglalkozzon, hanem a jövőről beszéljen a partnerével. Például tervezzék meg közösen a soron következő nyaralásukat. Lehet, hogy az egyik munkatársa kissé szemtelen önnel, de ne zaklassa fel magát miatta, hiszen az nem tenne jót a munkahelyi teljesítményének. Remek ütemben halad. Ha úgy gondolja, akkor ez egy remek időpont egy hosszútávú "projekt" elkezdéséhez.

Napi horoszkóp Bak

Ez a nap nem fog a legjobbak közé tartozni. Jobban teszik, ha elrejtőzik a kíváncsi tekintetek elől egy időre. Fontos viszont, hogy ne engedje, hogy a depresszió eluralkodjon önön. Vegye fel a harcot vele, mosolyogjon és hamarosan elillan majd a rosszkedve is. A személyes kapcsolatai meglehet, hogy hagynak némi kívánnivalót maguk után. Ne legyen makacs, és ha nem talál kiutat egy vitából, akkor inkább hátráljon meg, mert most csak ronthat a helyzetén a makacsságával. Legyen nyitott, és ne féljen akkor sem kimondani a saját véleményét, ha az esetleg negatív. A munkatársai meg fogják érteni önt. Ne feledkezzen meg a régi barátairól. Szánjon rá egy kis időt, hogy legalább egy kávézás erejéig találkozzon velük.

Napi horoszkóp Vízöntő

Az esetek nagy részében mindig tudja, hogyan oldjon meg bármilyen bonyolult élethelyzetet, azonban most valami miatt csődöt mond a problémamegoldó képessége. A csillagok állása nem kedvező az ön számára, ezért próbálja most az energiát olyasvalamire fordítani, amiben biztos, hogy nem követhet el hibát. Ne legyen önző és ne csak önmagára gondoljon. Vigye el a párját vacsorázni, vagy hívja meg a barátait egy italra. Próbáljon meg mások kedvében járni. Fontolja meg alaposan, hogy érdemes-e energiát fektetnie egy relatíve bizonytalan kimenetelű dologba, még akkor is, ha az adott feladattal járó bónusz rendkívül csábító. Erősítse a szervezetét. Ezekben a napokban érzékenyebb az átlagnál. Kerülje a mesterséges adalékokat.

Napi horoszkóp Halak

Nincs azzal semmi baj, ha időként egy-két részlet elkerüli a figyelmét. Ez mindenkivel megesik, hiszen emberek vagyunk. Arra vigyázzon csak, hogy a fontos dolgokat ne felejtse el, és, hogy szerezzen feleslegesen ellenségeket magának. Használjon egy naplót ha szükséges, és jegyezze fel abba a fontos teendőit. Használja ki minél jobban ezt a napot és szánjon belőle időt a családjára is. Remekül fog szórakozni a körükben és egy kicsit ki is kapcsolódhat. Legyen türelmes olyankor, amikor munka valami miatt stagnál, mert eltarthat még egy ideig mire sikerül végeznie vele. A friss levegő jót fog tenni önnek. Még ha nem is rajong a sportolásért, akkor is menjen el sétálni kicsit.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5