2016. szeptember 19., hétfő

Heti horoszkóp


Heti horoszkóp 2016.38.hét

Heti horoszkóp Kos (III. 21. - IV. 20.)

A föld elem dominanciája kedden, szerdán és pénteken megdobja a munkateljesítményedet és a pénzügyeidet. Az is jó hír, hogy csütörtökön a Merkúr befejezi a hátrálást, és végre elindul előre. Ezzel a munkádban és az egészségedben előre mozdulás várható. A másik nagy csütörtöki esemény, hogy a Nap belép a Mérlegbe. Szóval hamarosan olyan emberrel találkozol, aki nagy hatással lesz rád. Hétvégén a szombat a Rák Hold szerint legyen a családé! A vasárnap délután az Oroszlán Hold miatt a szórakozásé!


Heti horoszkóp Bika (IV. 21. - V. 21.)

Kedden, szerdán és pénteken föld jegyben járó bolygók (Bika Hold – Szűz Merkúr, Nap – Bak Plútó) szuper fényszögei szuper hatással lesznek rád és mindenre, ami aktuális most. Egy szabályos háromszög fog kirajzolódni az égen, ami az asztrológiában a legjobb kapcsolódás. Közben a Szűz jelében járó Merkúr csütörtökön elindul előre, amitől te is elindulsz előre. Pénteken Vénusz, a szerelem bolygója szerelmet ígér 1 hónapon belül. Szombaton vigyázz, mert balesetveszélyt jelez egy bolygószembenállás!


Heti horoszkóp Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

Sajnos a hét eleje szerinted lassított felvétel lesz, mert föld jegyben járó bolygók fognak hatni: Bika Hold – Szűz Merkúr, Nap – Bak Plútó. Nagyszerű hír a számodra, hogy szerdán levegős fényszög lelkesít. Majd csütörtökön a te bolygód: Merkúr elindul előre, és ezzel végre elindulnak a dolgaid. Még aznap délután a Nap belép a Mérlegbe, és ez további lendületet hoz neked. Hétvégén: szombaton a költekezéstől kell tartózkodnod egy Hold – Plútó szembenállás szerint. Szerencsére ez vasárnapra elillan…


Heti horoszkóp Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Mivel képtelen vagy feszültségben létezni, örülni fogsz, mert mindenki nyugodt lesz ezen a héten. De közben úgy tűnhet a számodra, hogy másoknak sokkal jobban megy. Szerencsére neked is jut a jóból kedden, szerdán és pénteken. A hét második felében több fontos bolygójegyváltás lesz: csütörtökön a Nap belép a Mérlegbe, ami fényt visz az otthonodba. Pénteken Vénusz belép a Skorpióba, ami életvidámságot hoz. Hétvégén érzékeny leszel a Rák Hold miatt. Főleg szombaton egy Plútó szembenállás következtében.


Heti horoszkóp Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

Kedvező hatással lesznek az anyagi ügyeidre a föld jegyekben járó bolygók kedvező fényszögei. De költekezés helyett a karriered építésére koncentrálj! Csütörtökön a Szűzben járó Merkúr elindul előre. Ennek hatására nőhet a bevételed, és félretehetsz az év végi ünnepekre. Csütörtökön lesz még egy fontos égi esemény: a Nap belép a Mérlegbe, ami jó hatással lesz a tanulmányi és/vagy utazási terveidre. Hétvégén pihenj, hogy ne betegedj el! Vasárnap délután magadra találsz az Oroszlán Hold miatt.


Heti horoszkóp Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)
Ez a hét több zseniális konstellációval örvendeztet meg téged: kedden, szerdán és pénteken föld jegyekben járó bolygók szuper fényszögei szuper szériát jelentenek. Csütörtökön reggel Merkúr befejezi a hátrálást, és végre elindul előre. Mivel ez a Szűz jelében történik, te magad is befejezed a hátrálást és innentől motiváltabb leszel. Még aznap délután a Nap kilép a Szűz jeléből. Pénteken a Skorpióba lépő Vénusz kedves társaságot jelent. A hétvégédet töltsd a barátaiddal a Rák Hold javaslatára!



Heti horoszkóp Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

Egész nyugodtan indul a heted: föld jegyekben járó bolygók kiegyensúlyozottá tesznek mindent. Ez azért jó hír, mert így jó tempóban tudsz haladni. Legyen az munka és/vagy magánélet! Csütörtökön 2 fontos égi jelenség lesz: 1. Merkúr végre elindul előre, ami téged nem érint közvetlenül. Mégis kedvezően hat mindarra, ami eddig egy helyben toporgott. 2. A Nap belép a Mérlegbe. Ezzel jön a te hónapod és a születésnapod. A hétvége családi nézeteltéréssel kezdődik, de vasárnapra lehiggadnak a kedélyek.


Heti horoszkóp Skorpió (X. 24. - XI. 22.)

Az a kitűnő fényszög, ami kedden, szerdán és pénteken lesz az égen, nem hat rád közvetlenül, de ettől még nem maradsz ki a jóból. Akkor érezheted jól magad a bőrödben, ha tudsz másokkal örülni az ő sikereiknek. Csütörtökön a Szűzben járó Merkúr végre elindul előre, a Nap belép a Mérlegbe. Ezek sem érintenek téged. Annál inkább az, hogy pénteken Vénusz, a Kis szerencse bolygója belép a Skorpióba. Ez azt jelenti, hogy melléd áll a szerencse. Hétvégén elemedben leszel a Rák Holdnak köszönhetően…


Heti horoszkóp Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

A hét alapvető hangulata a kiegyensúlyozottság lesz a föld jegyekben járó bolygóknak hála. Mindez kedvezően hat a munkádra, a teljesítőképességedre és a koncentrációdra is. Csütörtökön a Szűz Merkúr elindul előre, ami véget vet egy nehéz munkahelyi időszaknak. Végre lehet haladni. Ugyanazon a napon a Mérlegbe lépő Nap harmóniát teremt a kollegiális és baráti kapcsolataidban. Szóval minden okod meglesz az elégedettségre. A vasárnapi Oroszlán Holdtól elemedben leszel. Szóval mehetsz bulizni...


Heti horoszkóp Bak (XII. 22. - I. 20.)

Tuti, hogy kedvelni fogod a keddet, a szerdát és a pénteket. Ugyanis föld jegyben járó bolygók (Bika Hold, Szűz Merkúr, Nap, Bak Plútó) szuper fényszögei áldást és sikert hoznak neked. Te pontosan tudod, hogy ez sem „sült galamb”. Vagyis tenni kell érte. Még jó, hogy neked nem jelent gondot a kitartó, szorgalmas munka. További jó hír, hogy csütörtökön a Szűz jelében járó Merkúr elindul előre. Így véget ér az egy helyben toporgás. Hétvégén a főszerep a szerelemé és/vagy a társkeresésé…


Heti horoszkóp Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Nem érint téged közvetlenül se a föld bolygóháromszög (Bika Hold – Szűz Merkúr, Nap – Bak Plútó), se a Merkúr direktbe fordulása, se a Vénusz Skorpióba lépése. Annál inkább örülhetsz annak, hogy csütörtökön délután a Nap belép a levegős Mérlegbe, és a lehető legjobb fényszöggel támogat téged szellemi céljaid elérésében. Ez akár külfölddel kapcsolatos ambíció is lehet. De hétvégén lazíts, és töltődj, ha nem akarsz lebetegedni! Vasárnap már mehetsz randizni a szenvedélyes Oroszlán Hold szerint.


Heti horoszkóp Halak (II. 20. - III. 20.)

A hét első felében bosszantó, kötekedő emberekkel lesz dolgod. De oda kellene figyelned rájuk. Lehet, hogy a stílusuk nem olyan cizellált, mint a tied. Ettől még mondhatnak megfontolásra méltó tanácsot. Csütörtökön Merkúr elindul előre, és ezzel véget ér a nosztalgiázás. Szerelmi téren előre kell nézned, és nem hátra. Pénteken a Skorpióba lépő Vénusz jó hatással lesz az álmodozós természetedre. Hétvégén a szombat lesz a te napod: a Rák Hold miatt elemedben leszel. Lubickolj, mint hal a vízben!

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5