2016. szeptember 12., hétfő

Heti horoszkóp


Heti horoszkóp 2016.37.hét

Heti horoszkóp Kos (III. 21. - IV. 20.)

Ez a hét nem lesz a kedvenced, mert hétfőn, kedden és pénteken feszült konstellációk veszélyeztetik az egészségedet és a munkádat egyaránt. Nem kell megijedned, elég, ha vigyázol magadra. A Szűz jegyben járó bolygók a táplálkozás és következetesség fontosságát hangsúlyozzák. A munkádban kerüld az összetűzést, mert elhúzódó feszültség lesz belőle! Ez különösen a pénteki teliholdas napra érvényes. Hétvégén a Kos Hold és a többi tüzes jegyben járó bolygó is jó hatással lesz testedre, lelkedre…




Heti horoszkóp Bika (IV. 21. - V. 21.)

Azok a nehéz állások, amik hétfőn, kedden és pénteken lesznek, a gyerekekkel kapcsolatos ügyeidet nehezítik meg. Feszült konstellációk veszekedős hangulatot mutatnak. Pedig játékosan, vidáman bármit könnyen megoldhatsz. Mindez a pénteki napon lesz a legnagyobb kihívás, amikor a teliholdtól mindenki „mérgezett egérré” válhat. Szerencsére hét közepén lesz egy kedvező fényszög, ami hatékonnyá és frissé tesz a munkában. Hétvégén a Kos Hold és a tüzes jegyekben járó bolygók az aktív pihenést támogatják.




Heti horoszkóp Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

Hétfőn, kedden és pénteken feszültséget generáló bolygóállások fognak hátráltatni. A magánélet és a hivatás között leszel „kifeszítve” szó szerint. Azért jó, ha tudsz róla, mert kihúzhatod a helyzet „méregfogát”. És így nem fogsz idegeskedni. Ellensúlyozásaként szerda a te napod: szerencsés fényszög lesz a Hold és Vénusz között. Emiatt elemedben fogod érezni magadat. A pénteki teliholdas napot bírd ki! És a hétvége már a barátaidé! A Kos Hold és a jó konstellációk jó hangulatot ígérnek…




Heti horoszkóp Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Nagyon fontos, hogy tudj róla: minden korábbinál óvatosabbnak kell lenned hétfőn, kedden és pénteken, mert balesetveszélyes bolygóállások lesznek. Ne ijedj meg, de ne is vedd félvállról! A pénteki telihold lesz a legkritikusabb. A héten egyetlen nap lesz a csütörtök, amikor a Halak Hold hatására elemedben leszel. Ekkor érzelmileg kiegyensúlyozott és optimista leszel, és mindent szépnek fogsz látni. Hétvégén a Kos Hold merészsége és a jó fényszögek arra buzdítanak, hogy bátran álmodozz, tervezgess!




Heti horoszkóp Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

Anyagi szempontból nem túl jó híreket mutatnak azok a bolygóállások, amelyek hétfőn, kedden és pénteken lesznek az égen. Ez azt jelenti, hogy minden költségedet át kell gondolnod. A Szűz bolygók (Nap és Merkúr) abban támogatnak, hogy pedánsan megtervezd a bevétel – kiadás egyensúlyát. Ez pénteken, telihold napján látszik a legnehezebbnek. A heti feszültségeket hétvégén ki kell pihenned. A Kos Hold és a többi tüzes bolygó hatására mozgalmas programokkal kéne kikapcsolódnod. Azok töltenek fel.




Heti horoszkóp Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)

Szerencsédre a Nap még a Szűz jelében jár. Ez nem véd meg teljesen, de jobb pozíciót jelent. Sajnos hétfőn, kedden és pénteken is lesznek feszült bolygóállások, amelyek konfliktust, és akár szakítást is hozhatnak. Ezek közül a legrázósabbnak a pénteki telihold ígérkezik. Sajnos olyan emberekkel lesz dolgod, akiket nem érdekelnek a tények, mert mindent érzelmi alapon közelítenek meg. Nem úgy, mint te. A hétvége erős kettősséget mutat: szombaton bátrabban költekezhetsz, de vasárnap már nem.




Heti horoszkóp Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

Ezen a héten a Szűz bolygók és a nehéz fényszögek kimerültséget jeleznek számodra. Kalkuláld be, hogy ha most lebetegszel, akkor lassan fogsz felépülni! De ha adsz magadnak időt a pihenésre, lazításra, akkor nem lesz baj. Különösen kritikus napok: hétfő, kedd és péntek. Közben a szerdát imádni fogod. Ekkor lesz egy szuper fényszög a Hold és a Vénusz között, ami kicsit felélénkít. A hétvége egyértelműen, sőt végzetesen a szerelemről fog szólni. Akkor is, ha van párod, és akkor is, ha még nincs.




Heti horoszkóp Skorpió (X. 24. - XI. 22.)

Örülhetsz, mert te kimaradsz abból a feszültségből, ami hétfőn, kedden és pénteken a legtöbb ember életét mérgezi. Ettől még lesz dolgod: pénteken, telihold napján különösen együtt érzőnek kell lenned. A Szűz Nap – Halak Hold szembenállás mindenkit ingerelni fog. Előtte a csütörtök lesz a te napod. A Halak Hold hatására előjöhet belőled a bohókás gyerek, aki felhőtlenül tud örülni. A hétvégéd eseménydúsnak ígérkezik a Kos Holdnak és a többi tüzes jegyben járó bolygónak köszönhetően.




Heti horoszkóp Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

Könnyen lehet, hogy hétfőn, kedden és pénteken ingerült leszel. Rendkívül feszült konstellációk lesznek az égen, amik miatt úgy fogod érezni, hogy nem tudsz egyszerre két fronton helytállni. Hétfőn Merkúr – Mars, kedden Nap- Mars, pénteken a telihold borzolja az idegeidet. Ezek közül a pénteki teliholdas nap ígérkezik a legrázósabbnak. Ekkor nem csak te, de szinte mindenki ingerlékeny lesz. Hétvégén helyreáll a rend: a Kos Hold és a többi tüzes bolygó biztosítja a jó kedvet. Így ismét derűs leszel.




Heti horoszkóp Bak (XII. 22. - I. 20.)

Ezen a héten körültekintőnek kell lenned az utakon és a kapcsolataidban is, mert balesetveszély és konfliktus is leselkedik rád. Elsősorban hétfőn, kedden és pénteken kell vigyáznod magadra és a többi érintettre. Szerencsére a te higgadtságod kedvezően hat mindenkire. Az is szerencse, hogy a Szűz jelében járó bolygók (Nap és Merkúr) támogatnak téged. A hétvégéd akkor lesz jó, ha a lehető legtöbb időt a családoddal töltöd. Ebben „szövetségeseid” a Kos Hold és a többi tüzes jegyben járó bolygó.




Heti horoszkóp Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Fejfájást szimbolizálnak az égi folyamatok: a kiadásaidat kellene visszafognod. Hétfőn, kedden és pénteken olyan feszült bolygóállások lesznek, amik anyagi nehézségeket jelentenek. Szerencsére a szerda lesz a te napod, amikor szuper fényszög szuper híreket hoz neked. Igaz, hogy ez nem pénzzel kapcsolatos jó hír, de azért még örülni fogsz neki. A pénteki Szűz – Halak telihold ismét a pénztárcádon üthet léket. Még jó, hogy jön a hétvége, amikor a Kos Hold az utazásnak és kirándulásnak kedvez…




Heti horoszkóp Halak (II. 20. - III. 20.)

Jobb, ha felkészülsz, hogy a hónap legfeszültebb hete elé nézel. Hétfőn, kedden és pénteken nézeteltérést szimbolizálnak a bolygók. Nagyon kell vigyáznod, ha nem akarsz vitát és/vagy szakítást. A te szelídséged a leghatékonyabb ellenszere a feszültségeknek. De a pénteki telihold még téged is próbára fog tenni. Ez az év legérzékenyebb teliholdja a te szempontodból. Hétvégén lazítanod kell. Máskülönben bármikor kiborulhatsz. És tudod, hogy a sírásod megijeszti, megijesztheti a szeretteidet.



0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5