2016. augusztus 27., szombat

Október horoszkóp 2016


Október horoszkóp 2016

A horoszkóp 2016 októberére a csillagok állása szerint biztonságos és szilárd időszakot jósol. A nehézkes hónapok után, végre megkönnyebbülhet, átadhatja magát a pihenésnek. A stabilitást, amit ez a hónap hoz az emberek számára, főleg a személyiség fejlődésére és a pénzügyek rendezésére fordítsa. Lesz bőven ideje arra, hogy nyugodtan mindent átgondoljon. Az emberek között nyugodt harmónia fog áramlani, és ezért a kapcsolatok zavartalanul elmélyülhetnek, ami segíthet úgy a karrier, mint a személyi életünkben.

Kos szeptember Horoszkóp 2016

A nehéz időszakokban fontos, hogy a legközelebbi ismerősei kellő támaszt nyújtsanak önnek. Ez októberben kiemelt jelentőségű lesz az ön számára. Az elmúlt időszak eseményei miatt a munkahelyén és a magánélete terén is komoly nyomásnak lesz kitéve és időhiánnyal fog küszködni. Szerencsére a Kos jegyűek ebben a periódusban olyan szimpatikus emberekkel lesznek körülvéve, akik megértést tanúsítanak a problémáik iránt. Nem igazán intim hangulatban mostanság magát, de ne kell emiatt hibáztatnia magát. Rövidesen megváltozik a kedve és eltölthet egy kellemes, bensőséges esetét a párjával. Ha nem ért egyet néhány munkatársával, akkor adja a tudtukra, hogy más a véleménye, de fontos, hogy ezt a megfelelő hangnemben tegye. Figyeljen oda magára és a testének jelzéseire. Ne hajtsa túl magát. Maradjon ma otthon és pihenje ki a fáradalmait.

Bika szeptember Horoszkóp 2016

Egy önhöz közelálló személy, akiben teljes mértékben megbízik, a segítségére lehet Októberben a dilemmája megoldásában. Ez a személy lehet a partnere, az egyik közeli hozzátartozója, sőt akár a legjobb barátja is. Együtt megtalálják a megoldást a problémára, aminek köszönhetően hatalmas kő esik majd le a szívéről. Innentől kezdve már semmi sem állhat a bika jegyűek útjába, és egy újabb sikerekben gazdag, időszak köszönt be a karrierjükben. Egy rendkívül érdekes személlyel hozza össze a sors, de ne siessen el semmit, mert különben fontos dolgok kerülhetik el a figyelmét. A padlóra fog kerülni egy váratlan helyzet miatt, de ebből is jól fog kijönni, mivel sokkal erősebb lesz tőle, mint azt korábban gondolta volna. Ha fogyni szeretne, ne egyen készételeket, inkább egészséges, friss ételeket válasszon!

Ikrek szeptember Horoszkóp 2016

Októberben pozitív változások lesznek tapasztalhatók a karrierje alakulásában. Az elmúlt hónapok kemény erőfeszítéseinek köszönhetően végül sikerül elérnie a korábban kitűzött céljait. Ugyanakkor az ikrek jegy szülötteinek fontos kiemelt figyelmet fordítaniuk a környezetükben lévő emberekre is és arra is, hogy a lehetőségekhez képest minél előzékenyebbek legyenek. Szükség esetén segítsen azonnal a főnökének, ha olyan probléma adódna, ami azonnali megoldást igényel. Biztos lehet benne, hogy ez a szívességet a főnöke nem felejti el, és nem marad majd viszonzatlanul.

Legyen állhatatos és produktív, és az se tartsa vissza, ha ez most történetesen mások rovására is megy. Tartsa észben, hogy az élet egyfajta verseny, ahol csak a legjobbak győzedelmeskedhetnek. Böngésszen csak a neten, sosem lehet tudni, hogy mikor talál rá arra, ami igazán érdekli. Vigyázzon a bőrére. A stressz jelei kezdenek megmutatkozni az arcán, tegyen ellene, mielőtt túl késő lenne.

Rák szeptember Horoszkóp 2016

Ez az időszak a legmegfelelőbb arra, hogy megtalálja a "nagy Ő-t". A szerencse az ön oldalán áll, ezért ne habozzon és használja ki a kínálkozó lehetőségeket. A rák jegy szülöttei számára különösen fontos, hogy októberben nyitott szemmel járjanak a világban. Ne tulajdonítson túl nagy jelentőséget az első benyomásoknak, hiszen gyakran megesik, hogy az a személy, akit elsőre szimpatikusnak talál, a későbbiek során mégsem felel meg az ön elvárásainak. Másrészt viszont egy elsőre zárkózottnak, félénkebbnek tűnő személyről később kiderülhet, hogy pont ideális társ az ön számára. Egy szakítás után az ember úgy érezheti, hogy soha többé nem lesz már "nyeregben". Ez csak egy időszakos érzés. Gondoljon rá, hogy hamarosan találkozni fog azzal a személlyel, akinek köszönhetően minden megváltozik az életében. Ne álljon ki olyan esetekben a saját álláspontja mellett, ha az igencsak megkérdőjelezhető, mert a kollégái később nem fogják önt komolyan venni.

Oroszlán szeptember Horoszkóp 2016

Az október szintén egy sikerekben gazdag hónap lesz az oroszlán jegy szülöttei számára. A csillagok stabil pozíciót vesznek fel, így ennek köszönhetően minden probléma lekerüli önt. Újra átélheti a mindent elsöprő szerelem érzését egy új kapcsolatnak köszönhetően. A párkapcsolatban élő oroszlánok sikeresen felülemelkednek a korábbi nézeteltéréseiken, így tökéletes harmónia és béke köszönt be a kapcsolatukba. Nagyon magabiztos lesz a személyes kapcsolatok terén. Pontosan tudja, hogyan bűvölje el az ellenkező nem képviselőit, ezért ne féljen használni a tudását. Legyen játékos és élvezze ki az ön előtt álló feledhetetlen estét. Mostanság nem igazán volt alkalma túl sok időt tölteni a családtagjai körében. Itt az ideje, hogy ezt bepótolja. Talán úgy érzi, hogy tele van energiával. Ez azonban még nem ok arra, hogy teljesen kimerítse magát. Tartalékoljon energiát másnapra is.

Szűz szeptember Horoszkóp 2016

Októberben a párkapcsolatban élő szűz csillagjegyűek komoly krízist élhetnek át, amit semmiféleképpen nem oldhatnak meg éretlen felelőtlen viselkedéssel. Ha mindketten azon vannak a párjával, hogy minél előbb rendbe hozzák a dolgokat, akkor hamarosan megoldódnak a problémák, és újra beköszönt a béke és a harmónia időszaka a kapcsolatukban. Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy meghallgatja a másik fél véleményét is, és elfogad egy kompromisszumos megoldást. A csillagok állása kedvező a szinglik számára, ezért érdemes a társadalmi életre koncentrálnia, vagy megismerkedhet akár online is valakivel. Egy megbeszélés a főnökével kellemetlen híreket tartogathat az ön számára, de gyorsan össze kell szednie magát, hogy semmi ne kerülhesse el a figyelmét a munkájában. Elég régóta nem vett már könyvet a kezébe. Itt az ideje, hogy ezen változtasson, hiszen az olvasás nemcsak szórakoztató, hanem kiválóan eltereli a gondolatait az élet gondjairól.

Mérleg szeptember Horoszkóp 2016

Októberben számíthat a közeli barátai és a családtagjai támogatására is. A körükben megértésre talál majd, és hasznos tanácsokkal gazdagodhat. Miután sikeresen megbirkózott minden problémával, átértékeli az élete prioritásait és megerősödött személyiséggel vág bele a következő időszakba, ami rendkívül hasznos lesz a karrierje szempontjából. Ne legyen dühös csak azért egy barátjára, mert elhoz valakit a közös találkozójukra. Fogja fel úgy a dolgot, hogy ezáltal is bővülhet az ismeretségi köre. Meg kéne fogadnia a barátjának a tanácsát és fel kéne keresnie azt a helyet, amit ajánlott önnek. Ne engedjen a kísértésnek, ez számos későbbi probléma forrása lehet. Ezért jobban jár, ha óvatos marad ebben a periódusban.

Skorpió szeptember Horoszkóp 2016

Fontos, hogy októberben ne makacskodjon és ne utasítsa vissza az önnek nyújtott segítséget. Csak akkor lesz képes visszatérni a normális kerékvágásba és újra megfelelő társadalmi életet élni, ha nem utasítja vissza mások közeledését. Győzze le a szorongását és a félelmeit, ne általánosítson csak azért, mert negatívak a múltbéli tapasztalatai. Mindenféleképpen meg kell szabadulnia a felesleges, haszontalan előítéleteitől. Nem igazán intim hangulatban mostanság magát, de ne kell emiatt hibáztatnia magát. Rövidesen megváltozik a kedve és eltölthet egy kellemes, bensőséges esetét a párjával. Lehet, hogy valami nem stimmel ön és a munkatársai között. Próbálja meg kideríteni, hogy mi a probléma valódi oka, és beszélje meg velük a dolgot. Súlyzózzon, vagy ugrókötelezzen kicsit. Észre fogja venni, hogy milyen jó hatással lesz önre a testmozgás.

Nyilas szeptember Horoszkóp 2016

Az október komoly bonyodalmakat hoz a nyilasok életében. Azért fog küzdeni, hogy megőrizhesse jelenlegi munkahelyi pozícióját. Ez egyáltalán nem lesz könnyű, mivel korábban számos olyan hibát vétett a munkája során, amit másoknak kellett kijavítaniuk, ráadásul senki nem fogadja el a kifogásait és a magyarázkodását. Lehet, hogy igazságtalannak fogja érezni az önnel történteket, de fontos, hogy a nyelje le a mérgét, és ne tegyen olyan megjegyzéseket, amiknek később még következményei lehetnek. Ne féljen a vakrandiktól, mert egyáltalán nem olyan rémesek, mint az sokan hiszik. Ha nem tetszik önnek az akivel randizik, akkor nem kell soha többet találkoznia vele és máris tervezheti a következő randevúját. Szánjon időt az intellektuális fejlődésére is. Menjen el egy prezentációra, vagy nézzen meg egy oktató filmet. Ez egy remek időszak a döntések meghozatalára. A csillagok állása kedvező önre nézve, úgyhogy használja ki a helyzetet.

Bak szeptember Horoszkóp 2016

Októberben a szingli bakoknak remek alkalom kínálkozik arra, hogy rátaláljanak a lelki társukra. Ha ön egyedül él, akkor fontos, hogy tisztában legyen vele, ez egy kifejezetten jó időszak a "nagy Ő" megtalálására. Ha az otthon ülés mellett dönt, akkor biztos, hogy el fogja szalasztani ezt nagyszerű lehetőséget. Akik párkapcsolatban élnek, azok élvezhetik a harmóniát és a tökéletes összhangot a partnerük társaságában. Nem jó ötlet romantikus kapcsolatot kezdeményeznie a munkatársával, nem tartana túl sokáig és nem is lenne jó vége. Fejezzen be minden önre bízott munkát, így elkerülheti, hogy konfliktusba kerüljön főnökével és nem okoz még több problémát saját magának. Ne ücsörögjön a TV előtt csatornákat váltva. Inkább nézze meg a kedvenc mozifilmjét.

Vízöntő szeptember Horoszkóp 2016

Ne hagyja, hogy októberben összecsapjanak a hullámok a feje felett. Le kell győznie az ebben az időszakban felbukkanó problémákat. A vízöntő csillagjegy szülöttei csak a hónap végén fogják megérteni, hogy a negatív tapasztalatok akkor tudják erősebbé tenni őket mentálisan, ha képesek tanulni a saját hibáikból is. Ez a hónap kiváló lesz arra, hogy megerősödjön a személyisége. Ne legyen mindig túlságosan komoly. Szükségtelen minden kis problémát a legapróbb részletekbe menően kielemeznie. Ezzel csak elrontja az ön előtt álló szép estét. Tegye félre a problémáit legalább erre a kis időre. Ez a megfelelő idő egy komoly beszélgetésre. Az érvelése biztos, hogy helyénvaló lesz, mert a csillagok állása rendkívül kedvező önre nézve. Vigyázzon a bőrére, gondoskodjon a megfelelő hidratálásról és használjon bőrradírt.

Halak szeptember Horoszkóp 2016

Októberben a halak csillagjegy szülöttei kisebb problémákkal találhatják magukat szemben a párkapcsolatukban. Ezek a gondok jelentéktelenek, így elég könnyen képes lesz majd megoldani őket. Annyit kell csak tennie, hogy rendezi a prioritásokat az életében és nem teremt új alapot a további vitáknak. Ha így tesz, akkor rövid időn belül visszatér a béke és a harmónia a kapcsolatába. Természetesen ne feledkezzen meg ez idő alatt se a fizikai kondíciójáról, és sportoljon annyit, amennyit csak lehet. A párja valami miatt nem osztozik az ön derűs hangulatán. Ha valamilyen probléma van önök között, akkor érdemes minél gyorsabban megbeszélniük. Próbáljon ki valami újat, egzotikusat, rendhagyót. Észre fogja venni, hogy előbb-utóbb a figyelem középpontjába kerül majd. Nagyon fontos, hogy időben felfedezzék a bajt és kigyógyítsák az embert a betegségből. Önnek sem hiányozna, hogyha folyton visszaesne ugyanabba a betegsége, tegyen érte, hogy ez ne történhessen meg.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5