2016. augusztus 26., péntek

Napi horoszkóp


Napi horoszkóp - 2016. 08. 27.

Napi horoszkóp Kos

Igazán meglepődsz azon, hogy máris itt a szerda. Azt gondoltad, hogy még rengeteget kell várnod, de az események szerdán felgyorsulnak. Ma érdemes átgondolnod, újratervezned az időzítéseidet és a napi feladataidat, hiszen ahogy ez a szerda váratlanul eljött, hamarosan az augusztus érkezhet meg az életedbe váratlanul. (Már csak öt nap van a júliusból ezzel együtt!)


Napi horoszkóp Bika

Szerdán könnyebben jelölsz ki magadnak új célokat, és könnyebben határozol meg magadnak új terveket. Ki kellene használnod ezt a könnyedséget, és teljes lazasággal kellene belőnöd azt, amit ma csinálni szeretnél. Teljes lazasággal kellene a munkádhoz is hozzáállnod, mert úgy tűnik, hogy abban is túl görcsös lettél. Tudnod kell, hogy akkor végzed a legjobban a feladataidat, ha van benned lazaság.


Napi horoszkóp Ikrek

Eddig úgy érezted, hogy rohannod kell, hogy folyton határidők és feladatok szorításában éled az életedet. A valóságban azonban sokkal lazább a helyzet, és ezt szerdán el is kezded felfedezni. Szerdán elkezded felfedezni azt, hogy a határidők szorítása helyett van alkalmad és lehetőséged arra, hogy egy kicsit trükközz az időkkel, és lazábbra vedd a figurát a mai napon.


Napi horoszkóp Rák

Ha azt veszed észre, hogy egy ismerősöd viselkedése megváltozott veled szemben,akkor azt is érdemes megvizsgálnod, hogy a te viselkedésed megváltozott-e vele szemben. Könnyen lehet, hogy mindketten változtok, és ez a változás természetes módon eredményezi azt, hogy megváltozik a kölcsönös viselkedésetek is. A lényeg az, hogy ma engedd meg a kapcsolataidnak, hogy egy kicsit változzanak.


Napi horoszkóp Oroszlán

Ahogy a kedd, úgy a szerda is a bátorságról szól az életedben. Arról a bátorságról, hogy van-e elég bátorságod ahhoz, hogy saját magad vedd a kezedbe az irányítást és a döntést. Tudnod kell, hogy sokkal több erőd, sokkal több lehetőséged, sokkal nagyobb hatalmad van, mint ahogyan azt gondolnád. Tudnod kell, hogy saját magad erejében bízva jutsz a héten a legmesszebbre.


Napi horoszkóp Szűz

Olyasmit akarsz megmenteni a megszűnéstől, vagy a feloldódástól aminek valójában már vége van. Lehet még energiát fektetni abba, hogy megmentsd ezt a dolgot, de tartós, valódi eredményt már nem fogsz tudni elérni. Valódi eredményt már csak az hoz, ha hagyod, hogy mindez megszűnjön, feloldódjon, elpárologjon, és megjelenjen a helyén valami új, jobb, életerősebb megoldás.


Napi horoszkóp Mérleg

Talán úgy érzed, hogy ez a hét egy kicsit borúsabb, és sötétebb, mint a múlt heted volt. Ez azonban így nem teljesen igaz. Inkább úgy fogalmaznék, hogy ezen a héten komolyabb témák kerülnek előtérbe nálad (és sokaknál másoknál is). Érdemes most komolyabban foglalkoznod ezekkel a komolyabb témákkal. Érdemes mélyen elmerülnöd ezekben a témákban, és nem elmenekülnöd előlük.


Napi horoszkóp Skorpió

Valóban csak annyi lenne a dolgod, hogy rábízd másokra a döntéseket, és hagyd, hogy mindenki meghozza a saját életét érintő döntéseit. Te azonban szeretsz belefolyni mások ügyeibe, és ezzel olyan keresztet veszel a válladra, amelynek cipeléséhez semmi erőd sincs. De miért is lenne, hiszen ezek mások ügyei, mások döntései, amiket meg kellene hagynod másoknak.


Napi horoszkóp Nyilas

„De miért?!” Ezt kérdezed szerdán egyre többször, egyre hangosabban és egyre kétségbeesettebben. Úgy tűnik, hogy ma előjön belőled a négyéves gyermek, aki szeretné megérteni a körülötte lévő világot. Te a gyermeki megértésnél mélyebb válaszokat szeretnél kapni, de sajnos olyanoknak teszed fel a kérdéseket, akik képtelenek válaszolni rájuk. Emiatt kérdezel egyre kétségbeesettebben.


Napi horoszkóp Bak

Olyanok is figyelik a munkádat szerdán, akik máskor rá se hederítenek arra, amit teszel. Neked csak az a dolgod, hogy tudatosítsd magadban: ha mindent a tőled telhető legjobban csinálsz, akkor nincs okod arra, hogy szégyenkezz a munkád miatt. Téged semmilyen módon sem határoz meg az, hogy mások mit gondolnak a munkádról, az életedről vagy a hitedről.


Napi horoszkóp Vízöntő

Minden nappal egyre közelebb kerülsz ahhoz, hogy megértsd: mi az, amit máshogy szeretnél csinálni az életedben. Tudnod kell, hogy a valóság nem egy hollywoodi film. Itt nem csak néhány nap izgalom van, amit aztán a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” unalma követ. A valóságban mindennap van megoldandó feladat, és mindennap van valamilyen erős változás.


Napi horoszkóp Halak

Mi az, amit megváltoztatnál, az ellenkezőjére fordítanál az életedben? Mi az, amit szívesen átalakítanál, és szívesen visszavonnál. Szerdán lesz ahhoz lehetőséged és elég erőd is, hogy olyan változásokat eszközölj, amelyek hosszú távra szólnak. Ehhez azonban szükséged van arra a bátorságra, hogy ne másoktól várd a megerősítést és a biztatást, hanem magad add meg magadnak ezeket.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5